>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Remis w koszykowce Live

L 0

lucero

Użytkownik
Witam

Nie moge doczytac- zrobilem zaklad live na zwyciestwo w kwarcie (Euroliga) i byl remis. Potraktowali mi zaklad jako przegrany, czy nie powinno byc zwrotu stawki?

L 0

lucero

Użytkownik
a dlaczego byś miał dostać zwrot jak był remis ?
Wszystko jest ok
Bo wedlug mnie nie bylo remisu jako wyboru. Byla tylko wygrana A lub B- Expect odpisal ze podobno byl oferowany remis ja nie jestem na 100% wiec sprawe zostawilem i tak ich strona mnie na tyle oslabiala, ze odzalowalem ten zaklad i wynioslem sie.

R 0

rzwirek

Użytkownik
lucero i jak Ci wysdzlo z ta sprawa bo ja wlasnie jestem w takiej samej sytuacji
zaklad narazie jest jako przegrany napisalm do nich, jak nie zalatwie z nimi to do kogo moge napisac w tej sprawie ?

snap8 12

snap8

Użytkownik
zrobilem zaklad live na zwyciestwo w kwarcie (Euroliga) i byl remis

Przecież to był zakład live i to na kwarte , a w trakcie meczu o ile pamiętam oferują remisy. Remisów nie ma na całe spotkanie i w ofercie przed spotkaniem, ale on opisałe inną sytuacje. Wg tego co napisałeś to zakład przegrany.

L 72

loozer21

Użytkownik
jesli postawiles na live to jasne ze nie powinno byc zwrotu ponieważ w expekcie na live jets 3 drogowy zakład i oferują również remis na kwarte jak i na mecz. Dobrze radze zanim cos postawisz to pomyśl...

Do góry Bottom