>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

REMES Puchar Polski - Półfinały

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
W Parach półfinałowych dojdzie do pojedynków:

Legia Warszawa - Ruch Chorzów
Lech Poznań - Polonia Warszawa

Dla Ruchu wspaniale byłoby awansować do finału Pucharu Polski, gdyż finał tych rozgrywek odbędzie się na Stadionie Śląśkim. Jednakże czy aby na pewno Ruch na dzień dzisiejszy posiada drużynę, która w takim finale mogłaby się znaleźć? Ruch gra bardzo słabo, parę dni temu nastąpiła zmiana trenera. Ok nowy trener-nowa miotła, ale to chyba nie działa po dwóch dniach. Moim zdaniem dziś warto zainwestować w Legię Warszawa, dla której bądź co bądź wygrana w Pucharze byłaby sukcesem. W barwach Legii możemy się dziś spodziewać kilku zmienników m.in Descargi, Komorowskiego, czy Ostrowskiego, ale to nie zmienia faktu, że Legionisci powinni ten mecz bezapelacyjnie wygrać.
Mój typ: Legia Warszawa - 1,40 w Tobet ⛔ niespodzianka...

arti1700 0

arti1700

Użytkownik
Spotkanie: Lech Poznań - Polonia Warszawa
Typ: Lech Poznań
Kurs: 1,85 ⛔
Bukmacher: Ladbrokes
Dzisiaj przy ulicy Bułgarskiej dojdzie do ciekawego spotkania w ramach Pucharu Polski. Naprzeciw siebie stają dwie drużyny które zajmują miejsce w czołówce tabeli ekstraklasy. Dla obu drużyn wywalczenie Pucharu Polski jest jednym z celów na ten sezon.
Lech w ćwierćfinale zmierzył się z aktualnym mistrzem Wisłą Kraków. Odniósł dwa zwycięstwa, na wyjedzie 0 - 1 i u siebie 2 - 1. Dzisiaj Lech wyjdzie na boisko bez Rengifo, Djurdjevicia którego zastąpi Luis Henriques. Tomasz Bandrowski prawdopodobnie zagra tylko połówkę meczu. Można spodziewać się że zagra dzisiaj Anderson Cueto. Młody talent Lecha ma znakomity drybling i napewno wzmocni siłe rażenia drużyny z poznania. Gospodarze ostatnio jakby obniżyli loty. Ostatnio zremisowali z Legią z która zaczeli grać dopiero jak stracili bramkę. Przydało by się piłkarzom powiesić w szatni ulotki z tekstem 0:1. Może wtedy zaczną grać od początku.
Polonia ostatnio też nie zachwyca. Remis z Odrą i Arką napewno nie jest sukcesem. Drużyna z Warszawy ma nowego szkoleniowca Jacka Grembockiego, który ostatnio zastąpił na stanowisku trenera Bogusława Kaczmarka.
Przyjezdnii zagrają w meczu bez Piotra Dziewickiego, który narzeka na kontuzję ścięgna Achillesa.
Jest to pierwszy z dwóch meczów w ramach półfinału. Napewno Poznaniacy będą chcieli wygrać to spotkanie na własnym stadionie, aby mieć zaliczkę przed rewanżem. Na stadionie będzie komplet także myśle, że przy fanatycznym dopingu Lech odniesie zwyciestwo, które przybliży go do finału, który zostanie rozegrany na stadionie narodowym w Chorzowie.

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Spotkanie : Polonia Warszawa – Lech Poznań
Typ : 2
Kurs : 2,75
Buk.: Bwin
Analiza : Już dzisiaj o godzinie 17:30 na stadionie w Warszawie zostanie rozegrane rewanżowe spotkanie w ramach rozgrywek Pucharu Polski . Będzie to spotkanie półfinałowe rewanżowe . Spotykają się Polonia Warszawa , która na własnym ternie będzie podejmować Lech Poznań . W pierwszym spotkaniu w Poznaniu padł remis 1:1 . I z tego wyniku mogli być tylko zadowoleni zawodnicy Polonii . Gospodarze spotkania czyli Polonia już w lidze raczej nie odegra ważnej roli i ich jedyna szansa na grę w Europejskich Pucharach jest przez Puchar Polski . Natomiast Lech ma wciąż szanse na Mistrzostwo Polski . Ale po ostatnich wypowiedziach Franciszka Smudy , śmiem stwierdzić , że Lech dzisiaj zagra na 100 % swoich możliwości , żeby dostać się do Finału . W bramce Polonii nie zobaczymy Sebastiana Przyrowskiego , który w pierwszym spotkaniu zobaczył czerwoną kartkę . W jego miejsce wejdzie Radosław Majdan , i wiadomo , że to już jest spore osłabienie Polonii . Natomiast w Lech w końcu zagra Hernan Rengifo , który przez dłuższy czas leczył kontuzję . I w końcu będziemy mogli liczyć na udany tercet Rengifo – Lewandowski . Po ostatnich słabych spotkaniach rozgrywanych przez Polonię , przegranej w ostatni Weekend z Cracovią na wyjeździe 1:0 , śmiem stwierdzić , że grający na 100 % Lech spokojnie ich ogra . Pyzatym Lech będzie grał na pewno walczenie , ponieważ ostatnio kibice po spotkaniu z Ruchem , krzyczeli na koniec „ Bez ambicji „ , a wiec jest przekonany że dzisiaj na pewno będzie sporo walki ze strony Lecha Poznań . Mój typ 0:2 dla Lecha !!

time2score 0

time2score

Użytkownik
Polonia Warszawa – Lech Poznań
Spotkanie : Polonia Warszawa – Lech Poznań
Typ : 1
Kurs : 2,60
Buk.: Expekt
Analiza: Uwielbiam mecze pucharowe ponieważ buki zwykle przeszacowują szanse faworytów. Dlatego jeżeli grać w pucharach to raczej na underdogi. I nie inaczej jest w tym przypadku. Wszyscy oczekują od Lecha przerwania złej passy i zwycięstwa, ale nie będzie to proste zadanie. Przede wszystkim szeregi są mocno zdziesiątkowane. W tym spotkaniu nie zagra Wojtkowiak, Bosacki, Henriques oraz Djurdjević. Zatem nie tylko już problemy w ataku, ale i defensywie. Z drugiej strony mamy Polonie, drużyna, która miała duże kłopoty ze szkoleniowcami, co przyczyniło się, do odpadnięcia z walki o mistrzostwo kraju. W tej chwili mają już tylko jedną drogę awansowania do pucharów europejskich i jest to właśnie Puchar. Grebocki (nowy szkoleniowiec Poloni) jawnie zapowiada, że sezon już praktycznie za nimi, w tej chwili skupiają się tylko na Pucharze. Pierwszy mecz zakończony 1:1 na terenie Poznania. Wg mnie, Polonia ma bardzo duże szanse na wygranie spotkania i awansu do finału. Zastanawiałem się, czy nie puścić handicapa 0:0, ale kurs w granicach 1.85 nie jest dla mnie satysfakcjonujący. Zatem idę na całość i tylko zwycięstwo Polonii ????

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Jeszcze pare lat temu czlowiek by sie nie zastanawial tylko gral ostro na Polonie (puchar za lige) a tak Ci wredni wroclawscy prokuratorzy wszystko popsuli ???? (taki zarcik ;-) ).
Mecz bardzo trudny do typowania, Kolejorz bardzo oslabiony w defensywie, jesli Grembocki nie bedzie chcial tego wykorzystac to znaczy ze jak najbardziej wart jest swojego prezesa. W Poloni brak Przyrowskiego i Dziewickiego (wiec tez oslabiona defensywa) nie zagra rowniez Mąka. Co do poruszanych przez kolege krycha18 wypowiedzi Smudy to powiedzial ze Polonia i tak bedzie musiala zaatakowac ???? , dla mnie jest to robienie dobrej miny do zlej gry i absolutnie bym sie tym nie sugerowal. W lidze obydwie ekipy graja zle, Lecha stac na zagranie jednej w miare dobrej polowy w kazdym meczu a ostatni wystep Czarnych Koszul na Pasach byl poprostu zenujacy. Moim zdaniem Lech wciaz jeszcze wierzy w mistrzostwo a Polonia juz musi skupic sie na pucharze z tad tez bardziej sklanial bym sie ku Polonii, jednakze po oslabieniach obu ekip w defensywie zaryzykuje underdoga i lekko zagram tu na over (kurs 2,2) choc bynajmniej nie spodziewam sie ze Rengifo wroci w jakims wspanialym stylu ale i tak bramki ma kto strzelac (Lewandowski, Stilic z drugiej strony Ivanowski, moze Kosmalski ktory rowniez ma wrocic po kontuzji albo tez niedoceniany przez wielu Jarek Lato ktory moim zdaniem jest jednym z lepszych pomocnikow ligi). I jeszcze jedna uwaga do kolegi krycha18, tercet to 3 osoby.

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
versus

Ruch Chorzow - Legia Warszawa 2 (2,10)

Siedziałem i zastanawiałem się czy jest sens zagrać dziś Warszawiaków. Ledwo otworzyłem oczy przed monitorem, a już ujrzałem, że zawodnicy Ruchu planują jakiś strajk, który ma znów te samo podłoże. Była nawet podana informacja, że nie wyjdą na mecz z Piastem. Oczywiście przed meczem dojdą do kompromisu, lecz już same zamieszanie nie jest dobre tuż przed jednym z najważniejszych meczy sezonu. Wszystko wskazuje na to, że jeżeli Chorzowianie awansowaliby do finału to w przyszłym sezonie walczyliby w Pucharze UEFA! Z całym szacunkiem do Niebieskich, ale jeżeli klub, który do ostatniej kolejki będzie walczył o utrzymanie ma Nas reprezentować w Pucharze UEFA to naprawdę szybko z dołka nie wyjdziemy. Legia przyjeżdża do Chorzowa z żałosnym wynikiem jakim jest porażka 0-1 na własnym boisku. W lidze ostatnio też strasznie wymęczone 1-0 z ŁKS-em. Niby w niedziele rozegrają oni najważniejszy mecz w sezonie, ale na pewno nie odpuszczą Pucharu Polski, bo mimo wszystko to ogromny prestiż, a kto wie czy przypadkiem Legia nie przegra mistrzostwa z Lechem, a później odegra się w PP? Ogólnie sądzę, że dziś Legia nie odpuści i nie zależnie w jakich rozmiarach, ale pokona Rucha w którym mimo jakiejś lepszej formy znów się dzieje źle. Każdy wygrana Legii oprócz 0-1 daję jej przepustkę do wielkiego finału. Ruch jakiejś wielkiej zaliczki nie przywiózł przed rewanżem nie przywiózł, a co gorsza sam tej bramki nie strzelił, gdyż bramkę sam sobie strzelił Mucha. Mam nadzieję, że dla dobra polskiej piłki dziś do finału przejdzie Legia, bo nie chcę szczerze oglądać może nawet II-ligowego Ruchu w Pucharze UEFA.

Kurs z: Betsson​

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom