Finał MŚ. Oglądałem obu panów w ćwierćfinałach gdzie pokazali się z bardzo dobrej strony odprawiając rywali z odpowiednio 17 i 16 *180. W półfinałach zdobyli ich odpowiednio 24 i 16 *180. To co będzie w finale skoro forma wzrostowa i więcej legów do rozegrania. Linia 32 wydaje się łatwą do pokrycia ja jednak pójdę w zakład kto więcej. Kurs atrakcyjny , bukmacherzy faworyzują tu Smith’a. Po za jednym, bowiem w fortunie to Wright jest w tym elemencie faworytem. Typ po prostu czuje.
A to dla mnie nowość, te pkt reputacji. Miło widzieć, że wczorajszy typ przypadł do gustu i część osób skorzystała. Niestety tego zdarzenia nie było w pzbuk gdzie mam kase i posiłkowałem się innym, który niewszedł. Tak wiem, trzeba założyć konta u konkurencji dla łapania wyższych kursów i ciekawszych zdarzeń.
Jak coś to nie zabraniam komentowania czy to podpowiedzi, pochwał czy bardziej negatywnych słów.
21:30 Alcoyano - Real (RR hc 3,5-0) Real @1.90
17:00 Turcja - Belgia DNB Turcja @ 1.22
AKO 2,32
Stawka 30 j
EW 61,25 j
BUK PZbuk
Rok temu miała miejsce spora niespodzianka bo tak samo jak dziś Alcoyano podejmowało królewskich i wygrało 2:1. Do 80′ było 0:1 jednak gospodarze byli w stanie doprowadzić do remisu i strzelić w dogrywce na 2:1. Wynik poszedł w świat. A statystyki w niepamięć. Bo co z tego, że Real był przy piłce 73%, 24 sytuację bramkowe czy 9RR. Podobny przebieg miało ost spotkanie z Getafe gdzie Real przegrał. Notując 9 RR czy 74% posiadania . Czy z Cadiz (0:0) będąc przy piłce 82% czasu i notując 13 RR. Ancelotti zapowiada dziś, że przystępują do pucharu by go wygrać. Zagrał wszystkich zdolnych do gry. Piłka ręcznael. MS na dobicie kursu.