>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

rejstracja na bwin

K 0

kutanek

Użytkownik
mój brat podczas rejestracji wpisał mój e-meil i teraz ja nie mogę się zarejestrować gdyż mają tego meila w swojej bazie danych.czy może mój brat całkiem się wyrejestrować albo jak ja mam się zarejestrować nie zmieniając swojego meila z którego wcześniej mój brat korzystał

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Całkowicie nie wyrejestrujesz , z tego co wiem gdy chcesz maila zmienić musisz dać Screen Dowodu Osobistego czy czasem to nie jakiś oszust , Najlepiej jak koledzy podpowiadają , zrób nowy mail jednak itak mogą ci zablokować ze względu że np. na podany adres już ma konto twój brat to już zależy.

poldi 0

poldi

Użytkownik
Witam, myslę, że tu mi poradzicie ????
Jeśli nie jest się np. osobą pełnoletnią, a chce założyć się konto w BWin &#39;KONIECZENIE&#39; na siebie, to czy można podać swoją prawdziwą datę urodzenia nawet jeśli nie ma się tych 18nastu lat ?? Jeśli uda się grać na takowym koncie to zapewne nie można podejmować kasy przed 18nastką ??
Proszę doradźcie ????

G 46

ghs

Użytkownik
Nie założysz konta, jak nie masz 18 lat.
Jak podasz nieprawdziwą datę urodzenia, a rok później przy wypłacie wyślesz im skan świeżego dowodu, bwin porówna daty urodzenia - tę z dowodu i tę fałszywą podaną wcześniej. Stwierdzą, że ich oszukałeś i konto zablokowane.

poldi 0

poldi

Użytkownik
hmm, więc jeśli chcieć założyc konto np. w bwin to trzeba by podać numer konta bankowego np brejdaka lub taty ? ;)

jaga1962 69

jaga1962

Użytkownik
Mam pytanie moje nazwisko , miasto , ulica mają polskie znaki a pisze ,że nie może być czy gdy np.w nazwisku wpisze zamiast ą - a to nie będę mieć problemów z np.wypłatą??

travism 190

travism

Forum VIP
Mam pytanie moje nazwisko , miasto , ulica mają polskie znaki a pisze ,że nie może być czy gdy np.w nazwisku wpisze zamiast ą - a to nie będę mieć problemów z np.wypłatą??
dziwne bo imie mojego ojca ma polski znak ???? i bez przypału wpisałem etc. &#39;&#39;ó&#39;&#39; ????

L 72

loozer21

Użytkownik
wiem ze to nie jest najlepszy temat ale nie bede zakładał nowego a chodzi mi o to ze ostatnio zarejestrowalem sie na moja kolezanke a przy rejetracji prze pomyłke a raczej nieuwage nie zmieniłem z płci męzczyzna na kobieta jak sądzicie powinny byc jakies problemy przy wypłacie?

travism 190

travism

Forum VIP
możesz zmienić ???? wchodzisz w Moje Konto --&gt; po lewej stronie bedziesz mial rozne opcje wybierzesz &#39;&#39;dane osobowe&#39;&#39; --&gt; i tam powinna byc zmiena płci Raczej nie powinni sie orzyczepic ???? :p

matiq 1

matiq

Użytkownik
ja mam w Bwin w nazwisku litere ś i kiedy zakladalem to nie bylo problemu teraz chce zminic adres to pisze ze nie moge polkich znakow uzywac w naziwsku, a nazweiska nie moge zedytowac;/

Do góry Bottom