>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

P 0

pavson69

Użytkownik
Witam, nie dawno zarejstrowalem się na bwin.com. Wpłaciłem 32 zł. Na koncie bwin pojawiła mi się ta suma. Mogłem robić zakłady, ale ta kwota nie znikła z mojego konta bankowego. Tzn. na koncie bankowym miałem 180 zł przed wpłatą na bwin i po wpłacie tez miałem 180 zł. Werfikacje profilu za pomocą skanu karty debetowej dokonałem dopiero 2 dni po rejestracji, cz pieniądze z konta bankowego zostaną pobrane dopiero po udanej weryfikacji?

civilpl 280

civilpl

Użytkownik
Nie, na pewno nie, ponieważ weryfikacja nie ma nic wspólnego z możliwością wpłaty. Dopóki będziesz tylko przegrywał - oni nie potrzebują Ciebie weryfikować, dopiero jak będziesz wypłacał - to jest to niezbędne.
Jeżeli chodzi o bank, to jeżeli przelew był z karty no to on zejdzie w przeciągu kilku dni i w banku powinieneś mieć dwa salda: bieżące i dostępne - na dostępnym od razu powinno się pomniejszyć o kwotę wpłaty, na bieżącym nawet po kilku dniach.

P 0

pavson69

Użytkownik
No dobrze, to ustale z bankiem w takim razie, bo ani na jednym saldzie ani na drugim nic sie nie ruszyło.. a jak jest z weryfikacją konta? długo to trwa? przesłałem skan karty debetowej bo jest tam taka opcja

civilpl 280

civilpl

Użytkownik
No dobrze, to ustale z bankiem w takim razie, bo ani na jednym saldzie ani na drugim nic sie nie ruszyło.. a jak jest z weryfikacją konta? długo to trwa? przesłałem skan karty debetowej bo jest tam taka opcja
Różnie, na forum znajdziesz wpisy osób, które czekały długo - nawet tydzień. Ja czekałem 2 dni robocze, ale przesyłałem skan dowodu (mówię o bwin). Tak czy siak weryfikacja jest Ci potrzebna dopiero wtedy gdy wypłacasz, na razie spokojnie możesz grać i nie musisz na nić czekać, bo jak nie masz co wypłacić to też weryfikacja jest Ci do niczego nie potrzebna.
Wpłaciłeś najmniejszą możliwą kwotę, jeżeli nie będziesz miał kwoty potrzebnej do wypłaty to możliwe, że zepchną Twoje podanie o weryfikacje na sam koniec - bo się &quot;nie śpieszy&quot;.
Co do kasy w banku, no to zejdzie samo - zobaczysz, czasami po prostu to trwa, nie ma sensu się o to upominać, bo to w banku interesie jest rozliczyć kartę z saldem konta. Nie trać czasu na pisanie do nich maili czy też na telefony - tylko odczekaj z pięć dni najpierw.

Do góry Bottom