No dobrze, to ustale z bankiem w takim razie, bo ani na jednym saldzie ani na drugim nic sie nie ruszyło.. a jak jest z weryfikacją konta? długo to trwa? przesłałem skan karty debetowej bo jest tam taka opcja
Różnie, na forum znajdziesz wpisy osób, które czekały długo - nawet tydzień. Ja czekałem 2 dni robocze, ale przesyłałem skan dowodu (mówię o bwin). Tak czy siak weryfikacja jest Ci potrzebna dopiero wtedy gdy wypłacasz, na razie spokojnie możesz grać i nie musisz na nić czekać, bo jak nie masz co wypłacić to też weryfikacja jest Ci do niczego nie potrzebna.
Wpłaciłeś najmniejszą możliwą kwotę, jeżeli nie będziesz miał kwoty potrzebnej do wypłaty to możliwe, że zepchną Twoje podanie o weryfikacje na sam koniec - bo się "nie śpieszy".
Co do kasy w banku, no to zejdzie samo - zobaczysz, czasami po prostu to trwa, nie ma sensu się o to upominać, bo to w banku interesie jest rozliczyć kartę z saldem konta. Nie trać czasu na pisanie do nich maili czy też na telefony - tylko odczekaj z pięć dni najpierw.