>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rejestracja w STS.pl

B 0

beniox

Użytkownik
Witam serdecznie ???? Chciałbym się zarejestrować w STS.pl, żeby grać online tylko nie wiem za bardzo jak to wygląda, w sensie po wysłaniu tych wszystkich informacji, skanów dowodów itd. ile trzeba czekać aż konto będzie aktywowane? Czy w związku z aktywacją przychodzą jakieś pisma na wskazany adres, które trzeba podpisywać i odsyłać czy jak? A może wszystko trwa np. w godzinę, bez żadnych pism, dokumentów dostarczanych do domu (bo w końcu to nie jest zwykłe konto zakładane np. na jakimś forum)? Jestem w tym zielony zupełnie, także dzięki z góry za informacje.

Pozdrawiam!

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Konto będzie aktywne do 5 godzin lepiej zagadaj na czat zrobią to od razu. Żadne pisam nie przychodzą.

B 0

beniox

Użytkownik
Zarejestrowałem, zagadałem, dostałem info, że za godzinkę maks będzie aktywne, dzięki za odpowiedź. ????

M 0

mkestragar

Użytkownik
witam, nie bede zakladal nowego tematu, mam nadzieje ze pomozecie, czy podczas rejestracji mozna po zeskanowaniu dowodu zakryc wszytkie informacje albo zamazac? a zostawic tylko to co jest potrzebne? czyli adres, data urodzenia, pesel itp? pozdrawiam.

Do góry Bottom