>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Regularny zarobek z Fernando

f.gonzalez 65

f.gonzalez

Użytkownik
Witam,
jestem nowy na forum, dlatego napiszę kilka słów na wstępie.
Swoje typy będę opierał w głównej mierze na tenisie ziemnym, z którym jestem związany od niemal 20 lat (zarówno jako zawodnik jak i pasjonat), mam wielu kolegów którzy aktualnie występują w turniejach cyklu ATP, i czasami dostaje od nich ciekawe informacje na temat meczy (zwykle są to jednak mniejsze turnieje: Futuresy, Chellengery.)
Czasami również podam jakiś typ z piłki nożnej, squasha, czy koszykówki.
Moim jedynym bukmacherem od 8 lat jest Bet365, głównie ze względu na najciekawszą ofertę spotkań tenisowych, oraz wiele spotkań live.
Stawki nie będą zbyt wysokie, ponieważ nie żyję z bukmacherki, a jedynie traktuje ją jako dodatkowy zarobek.
Nie mam czasu na wypisywanie analiz meczy, jednak typy nie będą przypadkowe o czym przekonacie się sami.
W dniu dzisiejszym wpłacam na konto 1000zł, i będę wstawiał tu screeny kuponów (zwykle jednak będą to single)
Jeżeli będziecie zadowoleni z moich typów, kliknijcie &quot;dzięki&quot; ????
Zapraszam do wspólnej gry ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
f.gonzalez 65

f.gonzalez

Użytkownik
#1 Zaczynamy

##1 ZWROT - Jeżeli ktoś oglądał spotkanie, to widział co działo się z bezradnym Cecchinato, 6/1, 1/0 po 20 minutach gry mówi samo za siebie.. Niestety jeden agresywniejszy forhend Włocha do którego niefortunnie wystartował mój faworyt, spowodował kontuzję pachwiny przez którą Argentyńczyk musiał zejść z kortu. Krecz w bet365- zwrot.

Proszę nie zwracać uwagi na stan mojego konta w becie, lubię się pobawić czasami na livie, a niestety z tego co czytałem regulamin, to takich kuponów wrzucać nie mogę .
Typy które będę wam proponował, będą dostosowane do wkładu z jakim zacząłem na forum - 1000zł.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom