>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Redbet - 10 euro free

andreoid 2

andreoid

Użytkownik
niestety ale tylko po angielsku na forum zagranicznym znalezione niech ktoś przetłumaczy

This is only a offer for guzzibonus members you must use my link. After you have registreted a acount they call you upp and check information after that you get 10 euro! Tell evryone about this great offer ???? Can take upp to 72 huots before they call you

This is a amazing pokersite you can play intwo diffrents pokerclients

withdrawels take 10 minutes to neteller

click here to come to Red bet

R 0

redi

Użytkownik
Oferta tylko dla użytkowników guzzibonus forum, aby skorzystać musisz zarejestrować się z mojego linku.Po rejestracji dostaniesz telefon od Redbet w celu potwierdzenia danych, potym otrzymasz 10E.Może to zająć do 72 godzin.

....
reszta jest nieistotna... Zarejestrowałem się, napisałem maila do supportu żeby do mnie dzwonili, zobaczymy co z tego wyjdzie

C 174

cezi77

Użytkownik
Oferta tylko dla użytkowników guzzibonus forum, aby skorzystać musisz zarejestrować się z mojego linku.Po rejestracji dostaniesz telefon od Redbet w celu potwierdzenia danych, potym otrzymasz 10E.Może to zająć do 72 godzin.

....
reszta jest nieistotna... Zarejestrowałem się, napisałem maila do supportu żeby do mnie dzwonili, zobaczymy co z tego wyjdzie
Reszta nieistotna powiadasz ale mozna zajrzec na guzzibonus forum i tam jest takie jedno male lecz troszke istotne zdanie:

NOT FOR PLAYERS FROM POLEN

Takze ja to odbieram po swojemu ???? no chyba ze koles bal sie ze nasi zaczna zakladac po 30 kont i specjalnie tak napisal:p dostal ktos z naszych? pozdro

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
trzeba chyba zapomniec o tym promo ja mam to samo
Ja mysle tak samo ale jeszcze poczekam bo mamy weekend wiec moze nie pracuja a poza tym moga miec wieeele zgloszen. A saddam to chyba nie z Polski :jezora:
Z Polski ???? , tylko że na początku sprawdziłem czy działa, dopiero potem podalem na forach i reszta sie rzuciła ????

Do góry Bottom