>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

RASIAK

Status
Zamknięty.
impulsive 0

impulsive

Użytkownik

Działacze angielskiego Southamptonu zdecydowali się na wykupienie z Tottenhamu Hotspur napastnika reprezentacji Polski, Grzegorza Rasiaka. Definitywny transfer piłkarza, który dotychczas w zespole „Świętych” występował na zasadzie wypożyczenia, kosztował dwa miliony funtów.

Sam zawodnik doszedł do porozumienia z Southamptonem w sprawie podpisania czteroletniego indywidualnego kontraktu.

Źródło : pilkanozna.pl

siwy24 0

siwy24

Użytkownik
Nie wiem co Rasiak prezentuje swoja postacia w Southamptonie, bo nie zapowiada sie zebysmy mogli go zobaczyc w najblizszym czasie (Southampton 12 miejsce). Zreszta wczorajszy mecz polaków dobitnie pokazal na co stac naszego napastnika i nie wiem czy trener Janas ma chyba klapki na oczach. A wracajac do tematu kadry : Lewandowski, Jop i Rasiak to jest totalna porazka i nie powinni (dla naszego dobra) jechac na mistrzostwa.

el_fenomeno 0

el_fenomeno

Użytkownik
Nie wiem co Rasiak prezentuje swoja postacia w Southamptonie, bo nie zapowiada sie zebysmy mogli go zobaczyc w najblizszym czasie (Southampton 12 miejsce).
Jak poinformował dzisiejszy &quot;Dziennik - Polska, Europa, Świat&quot; od przyszłego sezonu Polsat Sport będzie transmitował rozgrywki angielskiej League Championship (2 liga).

Zreszta wczorajszy mecz polaków dobitnie pokazal na co stac naszego napastnika i nie wiem czy trener Janas ma chyba klapki na oczach. A wracajac do tematu kadry : Lewandowski, Jop i Rasiak to jest totalna porazka i nie powinni (dla naszego dobra) jechac na mistrzostwa.
Jak dla mnie to oprócz Gancarczyka, Dudka i Szymkowiaka zagraliśmy tragedioze. Rasiak może i zagrał słabo, jak cała reprezentacja z resztą, ale na pewno nie gorzej niż Franek, Bonin, Mila, czy Kuś. Jeśli chodzi o dwóch ostatnich to powinni już teraz zamówić dekoder polsatu i dla swojego i naszego dobra obejrzeć Mistrzostwa w telewizji. Lewnadowski i Jop zagrali wczoraj bardzo słabo, co nie znaczy, że nie powinni jechać na MŚ. Jak dla mnie Jop jest naszym najlepszym środkowym obrońcą. Lewy gra (!) w mocnym klubie dlatego też powinien jechać. Wracając do Rasiaka, to jeśli uważacie, że on będzi dryblował po 10 obrońców, popisywał się zagraniami, strzelał po 3 gole w meczu, to nie znacie się na piłce... Rasiak to jest taki, a nie inny typ zawodnika, który ma wykonywać to co najlepiej potrafi: wygrywać z obrońcami pojedynki głowkowe, zgyrwać piłkę do drugiego napastnika lub wchodzących skrzydłowych, tak jak to było w Groclinie, gdzie zgrywał piłki szybkiemu Niedzielanowi. Potrafi się także dobrze zastawić i odegrać piłkę. A jeśli ktoś nazywa go &#39;drewnem&#39; to chyba nie widzial jego bramek z Championship...

el_fenomeno

siwy24 0

siwy24

Użytkownik
No bardzi cie przepraszam ale nie patrz czy ktos gra w dobrym klubie czy nie tylko jaka ma forme. A nawet jesli to o dobrym klubie powiedzial bym predzej o Zurawskim. I faktycznie, Franek czy Mila zagrali wczoraj słabo, tak jak reszta kadry, ale oni w przeciwienstwie do Rasiaka czy Lewandowskiego zagrali juz kupe meczy w reprezentacji na bardzo wysokim poziomie i mozna tylko sie cieszyc ze jesli maja teraz obnizke formy, to forma tez im podskoczy. Mowisz ze Jop jest najlepszym polskim obronca ... nie bede na ten temat dyskutowac, tylko ciekawe co by bylo, gdyby tyle szans co Jop dostawal np. Bosacki. Moze bylby znacznie lepszy.

Jak dla mnie Rasiak, Jop i Lewandowski - OUT !

Pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom