>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ranga Typer.

dj-kriss 0

dj-kriss

Użytkownik
Jeśli chciałbym, otrzymać rangę Typer muszę pisać analizy w działach o danej lidze czy wystarczyłyby analizy w temacie z moimi typami?

nowak 0

nowak

Użytkownik
Zasady przyznawania rangi Typer:

1. Osoba zainteresowana rangą Typer musi wykazać się aktywnym uczestniczeniem w życiu forum, podając regularnie przez kilka tygodni typy wraz z analizami w konkretnym dziale/działach sportowych.
2. Osoba, która przez dłuższy czas będzie spełniała w/w warunki może pisać na adres: [email protected] krótko przedstawiając swoją aktywność na forum.
3. Daną osobę będę przez parę dni obserwował, a następnie zadecyduje o przyznaniu, bądź nie, rangi Typer.
4. Przyznając rangę Typer nie oczekujemy &quot;100%&quot; skuteczności, liczy sie znajomość danej dyscypliny i umiejętność przekazania tego pozostałym użytkownikom. Oczywiście skuteczność także ma znaczenie, im wyższa, tym większa szansa na otrzymanie rangi.

Oczywiscie napisał to Marcin-Odra, ja tylko go zacytowałem.

PzDr nowak.

dj-kriss 0

dj-kriss

Użytkownik
Oczywiście przeczytałem regulamin ale nie byłem do końca pewny i dlatego zadałem to pytanie. Jeśli możecie to odpowiedzcie.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Podawając trafne typy pewne i skuteczne , Oczywiście wszystko wyjdzie w pewnym okresie ile na ✅ itd. Musisz bacznie obstawiać i cierpliwie czekać.

Do góry Bottom