>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rakieta to tenisa

lucky93 529

lucky93

Użytkownik
Witam, chciałbym kupić rakietę do tenisa tylko nw czym sie kierowac, jaka najlepiej wybrac w przystepnej cenie (do 200zl). Dlugosci raczek l2,l3,l4 jak to czytac, jak mierzyc itp itd. Prosze o jakies wskazowki z gory dziekuje ;)

Pozdrawiam

arespl 63

arespl

Użytkownik
Sam jakiś czas temu sporo czasu spędziłem na zastanawianiu się, jaką rakietę wybrać i kupić, więc postaram się trochę pomóc ;)
TUTAJ masz link do bardzo fajnej i pomocnej stronki, jeśli chodzi o wybór i kupno rakiety :razz: dużo tabelek z wymiarami, wagami itp., do tego opisy i porady, fajnie sobie przechrzta, przed kupnem ;)

No i jeszcze tak z własnego doświadczenia: Kupowałem rakietę przez internet, bo i taniej i wybór zdecydowanie większy niż w mojej miejscowości, a nigdzie jeździć i szukać mi się nie chciało - wiadomo, w internecie zawsze więcej tego wszystkiego :grin: A że nigdy wcześniej w tenisa nie grałem i swojej rakiety nie posiadałem, wiec nie chciałem kupować &quot;w ciemno&quot; i w oparciu tylko i wyłącznie o opisy :razz: Więc polecam zrobić tak, jak ja zrobiłem, wybrałem sie do pierwszego lepszego sportowego i brałem rożne rekiety do ręki, sprawdzałem jak leżą w dłoni, jaki uchwyt, trochę sobie pomachałem - pare minut i mozesz dużo lepiej wyczuć, jaka np. rączka Ci odpowiada ;)

lucky93 529

lucky93

Użytkownik
Sam jakiś czas temu sporo czasu spędziłem na zastanawianiu się, jaką rakietę wybrać i kupić, więc postaram się trochę pomóc ;)

TUTAJ masz link do bardzo fajnej i pomocnej stronki, jeśli chodzi o wybór i kupno rakiety :razz: dużo tabelek z wymiarami, wagami itp., do tego opisy i porady, fajnie sobie przechrzta, przed kupnem ;)

No i jeszcze tak z własnego doświadczenia: Kupowałem rakietę przez internet, bo i taniej i wybór zdecydowanie większy niż w mojej miejscowości, a nigdzie jeździć i szukać mi się nie chciało - wiadomo, w internecie zawsze więcej tego wszystkiego :grin: A że nigdy wcześniej w tenisa nie grałem i swojej rakiety nie posiadałem, wiec nie chciałem kupować &quot;w ciemno&quot; i w oparciu tylko i wyłącznie o opisy :razz: Więc polecam zrobić tak, jak ja zrobiłem, wybrałem sie do pierwszego lepszego sportowego i brałem rożne rekiety do ręki, sprawdzałem jak leżą w dłoni, jaki uchwyt, trochę sobie pomachałem - pare minut i mozesz dużo lepiej wyczuć, jaka np. rączka Ci odpowiada ;)
Dzieki, przyda sie ta stronka ;)

D 319

defox

Użytkownik
W tej klasie cenowej produkty wiodących firm w świecie tenisa będą niestety marnej jakości przede wszystkim ze względu na materiał z którego rakieta jest wykonana. Nie oznacza to jednak, że nie znajdziesz nic godnego uwagi. Szukaj rakiet grafitowych, ostatnio doradzałem koledze w podobnej cenie rakiety firmy Pro&#39;s Pro i jest bardzo zadowolony. Head chyba też ma coś takiego w swojej ofercie do 200zł.

Do góry Bottom