0 tamlin Użytkownik Listopad 17, 2008 #1 gra ktos w ta samochodowke? mozna by sie umowic na jakies sesje na multi gierka posiada fajny multiplayer, bez zadnych kodow, hamachi itp rzeczy ????
gra ktos w ta samochodowke? mozna by sie umowic na jakies sesje na multi gierka posiada fajny multiplayer, bez zadnych kodow, hamachi itp rzeczy ????
89 amaruti Użytkownik Listopad 25, 2008 #2 ja pogrywam od czasu do czasu,ale tylko open wheel BMC1000 wiec jak ktos by mial kiedys ochotę to wołać ????
ja pogrywam od czasu do czasu,ale tylko open wheel BMC1000 wiec jak ktos by mial kiedys ochotę to wołać ????
0 tamlin Użytkownik Listopad 26, 2008 #3 ja pogrywam od czasu do czasu,ale tylko open wheel BMC1000 wiec jak ktos by mial kiedys ochotę to wołać ???? Kliknij aby rozwinąć... kojarze Cie z formulek własnie
ja pogrywam od czasu do czasu,ale tylko open wheel BMC1000 wiec jak ktos by mial kiedys ochotę to wołać ???? Kliknij aby rozwinąć... kojarze Cie z formulek własnie
89 amaruti Użytkownik Listopad 26, 2008 #4 hehe no ja ciebie tamlin też:-D ,świat jest jednak mały:-D,widzę że podobne hobby mamy ????