L
11
latomek7lol
Użytkownik
Witam. Jestem tutaj nowy ale chciałbym przedstawić swój sposób na ME lub MŚ w piłce ręcznej...na wstępie dodam, że na ręcznej się dobrze nie znam ale dobre wyczucie wystarczy Ameryki nie odkryłem bo sztuka polega na tym, że w odpowiednim momencie dajemy dodatnie handi na drużynę przegrywającą. Większe imprezy charakteryzują się tym, że zespoły prezentują bardzo wyrównany poziom. śledzimy na live i czekamy aż jedna drużyna odskoczy od drugiej na parę punktów i obstawiamy dodatnie handi. Perełka na ostatnich mistrzostwach Polska-Szwecja 20:9 do ht. Kurs na Polske +12 złapałem po 1,95 szok. Znając mentalność polskiej ekipy w drugiej połowie żal było nie skorzystać....mecz zakończył się remisem. Na 18 kuponów zawsze było tak, że drużyna przegrywająca goniła a wygrywająca traciła przewagę. Łapałem handi od +4 nawet do +12 w przypadku Polski. Jeden jedyny kupon mi nie wszedł: Francja, która była największym rozczarowanie ostatnie imprezy:
Pokazuje tylko wygrane kupony..nie są one po kolei bo oczywiście jak nie grała ręczna to wtapiałem na nożnej. Żałuję tylko, że grałem dosyć małymi stawkami bo dopiero później sobie uświadomiłem, że to jedyny sposób jaki znalazłem w walce z bukmacherem. Powiecie, że akurat trafił się taki turniej...nie jak ktoś ma nosa to wie kiedy co zagrać. Na ligach się nie znam. Chciałem obstawiać w jakiś sposów rozgrywki krajowe ale w lidze drużyna prowadzi 22:7 do ht a mecz kończy się wynikiem 43:17 więc to bezsensu. Przepraszam za chaos ale pisano na szybko
PS. Chiałem wstawić screeny ale nie mam 10 postów napisanych, więc zrobię edit/
Pokazuje tylko wygrane kupony..nie są one po kolei bo oczywiście jak nie grała ręczna to wtapiałem na nożnej. Żałuję tylko, że grałem dosyć małymi stawkami bo dopiero później sobie uświadomiłem, że to jedyny sposób jaki znalazłem w walce z bukmacherem. Powiecie, że akurat trafił się taki turniej...nie jak ktoś ma nosa to wie kiedy co zagrać. Na ligach się nie znam. Chciałem obstawiać w jakiś sposów rozgrywki krajowe ale w lidze drużyna prowadzi 22:7 do ht a mecz kończy się wynikiem 43:17 więc to bezsensu. Przepraszam za chaos ale pisano na szybko
PS. Chiałem wstawić screeny ale nie mam 10 postów napisanych, więc zrobię edit/