>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Różnica kursu w 2 różnych zakładach dotyczących tego samego?

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Przeglądałem dzisiaj ofertę w bet365 i wpadłem na różnicę kursów przy DNB i Handicap 0.0
Chciałbym się upewnić czy w przypadku takiego Handi również jest zwrot?
Bo jeśli tak to dziwne, że tak duża firma nie potrafi ujednolicić kursów ;)

czoker 197,1K

czoker

Użytkownik
Standard, praktycznie wszędzie na handicapy azjatyckie będziesz miał wyższy kurs niż na zwykłych rynkach.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Marże buka są tu inne i stąd te powyższe różnice w wysokości kursów.
Handicap 0.0
Chciałbym się upewnić czy w przypadku takiego Handi również jest zwrot?
AH wg Bet365:

HANDICAPY AZJATYCKIE
Handicap 0.0
Jeżeli jedna z drużyn wygra dowolną różnicą bramek, to ta (zwycięska) drużyna zostanie rozliczona jako selekcja wygrana. W przypadku remisu wszystkie zakłady będą nieważne, a stawki zostaną zwrócone.

A 448

abes1

Użytkownik
DNB = handicap 0.0, dlatego warto grać w tego typu sytuacjach zawsze azjana, bo kurs będzie minimalnie wyższy. Chyba, że obracamy bonusem do którego nie liczą się handicapy azjatyckie, ale to epizodyczne przypadki.

Otrzymane punkty reputacji: +1
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Pewnie wielu z Was zastanawia się czemu tak jest, zarzucając niekiedy bukmacherowi &quot;głupotę&quot; czy zwykłe przeoczenie, ale Panowie i Panie hola hola... Nie próbujcie być mądrzejsi niż potężne firmy działające na całym świecie :cool: generujące rok w rok milionowe zyski.
DNB - zalicza się do obrotu bonusem startowym (i najczęściej wszystkimi pozostałymi bonusami) w bet365
Regulamin o azjatyckich mówi jasno (punkt 14):
Zakłady postawione na handicapy azjatyckie, azjatycką sumę goli i zakład na zwycięstwo w baseballu, zarówno w zakładach przedmeczowych, jak i na żywo, nie będą liczyły się do spełnienia wymagania obrotu podanego w punkcie 4.
Dlatego azjan jest większy, a DNB mniejszy. Matematyka królową nauk, dlatego oni dobrze o tym wiedzą i nawet na tym kalkulują ryzyko większe/mniejsze.
Amen!
@Edit: Tak masz rację Abes1. Pisałem posta oglądając wydarzenia na Polsacie i stąd nie widziałem, że dodałeś wiadomość przede mną o 12 minut wcześniej. Jutro przyznam Ci reputację. Pozdrawiam!

Otrzymane punkty reputacji: +1
A 448

abes1

Użytkownik
@up
Napisałem to w poście wyżej. Jak grasz własnymi środkami, a nie bonusowymi to z daleka radzę wszystkim omijać DNB. ????

Otrzymane punkty reputacji: +22
Do góry Bottom