>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Qarol - typerska ruletka

Q 0

qarol

Użytkownik
Mam na imię Karol i jestem hazardzistą ... w każdym razie tak bym zaczął gdybym nim był. Ale nie jestem, więc zacznę zwykłym - Witajcie !

Założyłem tutaj temat po namowach innego użytkownika tego forum, a mojego najlepszego przyjaciela (rafalo1333). Początkowo byłem sceptycznie nastawiony do tego pomysłu, ale co mi tam - przecież to nie boli. Po wstępnym rozpoznaniu jak to wszystko wygląda uznałem, że to całkiem fajny pomysł. Taka historia swoich gier w jednym. No, ale do rzeczy.

Moje typy będą głównie dotyczyły Premier League i jej zaplecza. Jako, że jestem kibicem Arsenalu Londyn to siedzę w tym dosyć głęboko i myślę, że trochę się na tym znam. Oczywiście inne rozgrywki, jak również inne dyscypliny też wchodzą w grę.

Moje motto od jakiegoś czasu brzmi : &quot;Lepiej wygrać mniej niż przegrać cokolwiek&quot;

No więc - zaczynamy ! ;)

Q 0

qarol

Użytkownik
# 1
Fulham FC - Norwich City // 1 - 1.75 ✅ (5-0)
West Bromwich Albion - Liverpool FC // 2 - 1.75 ⛔ (3-0)
@3.06
Stawka : 10 zł
Ew. wygrana : 30,60 zł

Komentarz : Niestety The Reds zawiedli w dzisiejszym meczu. Byłem pewien, że dadza radę. Fajne transfery plus trener, który to jakoś poukładał. Niestety nie dali. Bardziej bałem się o Fulham, które jednak stanęło na wysokości zadania i wygrało wysoko.

Q 0

qarol

Użytkownik
# 2

Real Madryt - Valencia CF // 1 - 1.22 ⛔(1-1)

AC Ajaccio - Paris Saint Germain // 2 - 1.62 ⛔ (0-0)

@1,98

Stawka : 80 zł
Ew. wygrana : 158,40 zł

Pozostawię to bez komentarza.

Do góry Bottom