>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

pytanko

henry 83

henry

Użytkownik
Da sie. Ja napisałem maila do nich i zaraz przyszedł zwrotny ze konto zostało usuniete. Sprawdziłem czy rzeczywiscie nie moge sie juz zalogowac i oczywiscie mieli racje. Moim zdaniem jedna z solidniejszych firm na rynku..

C 0

cr7

Użytkownik
A mi nie chcieli usunac. Powiedzieli ze konto mozna tylko zablokowac. Ciekawe czy potem mozna zalozyc od nowa na te same dane lib podobne?? Nie wiesz??

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Można usunąć tylko trzeba podać powód.Hmmm teraz moze niechcą usuwać , jak zablokujesz to nie możesz drugiego zazłożyć na te same dane taki mi się zdaje.

flinstone 2

flinstone

Użytkownik
A mnie ciekawi jedna rzecz.. Po co usuwac konto :?: :!:

Przeciez za to, ze konto jest, uzytkownik nic nie placi... A zawsze mozna w przyszlosci z niego skorzystac.. Albo wygrac troszke Euro w konkursie :grin:

A wracajac do tematu... To skoro juz usuneli.. To pewnie bez problemu pozniej mozna zalozyc konto na te same dane 8)

C 0

cr7

Użytkownik
To pewnie bez problemu pozniej mozna zalozyc konto na te same dane 8)
I tu sie mylisz. Właśnie sie dowiedzialem ze nie da sie nowego zalozyc. W niektorych mozna to co zablokowalismy odblokowac a w niektorych jak skasujesz to juz na stale i nie ma mozliwosci ponowenej rejestracji.

flinstone 2

flinstone

Użytkownik
To pewnie bez problemu pozniej mozna zalozyc konto na te same dane 8)
I tu sie mylisz. Właśnie sie dowiedzialem ze nie da sie nowego zalozyc. W niektorych mozna to co zablokowalismy odblokowac a w niektorych jak skasujesz to juz na stale i nie ma mozliwosci ponowenej rejestracji.
Powiem szczerze, ze jestem zaskoczony :wowsdf: Przeciez takim dzialaniem traca tylko klientow. To w sytuacji, gdy poprosilem BAH o usuniecie konta... I powiedzmy, za 2 miesiace chce jednak ponownie u nich grac.. Nie mam takiej mozliwosci :?:

C 0

cr7

Użytkownik
Mi pisali ze konta nie da sie usunac tylko zablokowac. Jesli chcesz to moga ci odblokowac pozniej. Tak na supporcie zostalem poinformowany.

henry 83

henry

Użytkownik
Jesli teraz usuniesz konto, to potem napewno mozesz założyc nowe na te same dane, lub reaktywowac stare. Bo nie chce mi sie wierzyc zeby BAH nie chciało miec jak najwiecej ludzi a co za tym idzie kasy. Wracajac do usuniecia konta, to w moim przypadku było tak ze poprostu napisałem ze chciałbym zrezygnowac z gry i konto usunac. A czy oni je usuneli czy zablokowali nie mam pojecia. napewno jesli pogadasz dobrze to jest jakies wyjście, tylko porozmawiaj, najlepiej na live ze staffem...

Do góry Bottom