0 mateusz80 Użytkownik Sierpień 11, 2009 #1 Mam swoje konto w buku i chce zeby mi syn zrobił depozyt- syn jest nie pełnoletni .. czy można tak zrobić?
Mam swoje konto w buku i chce zeby mi syn zrobił depozyt- syn jest nie pełnoletni .. czy można tak zrobić?
0 mateusz80 Użytkownik Sierpień 13, 2009 #3 ma swoje konto w banku Albo przez pocztę Chodzi czy buk nie będzie się pluł
0 mateusz80 Użytkownik Sierpień 14, 2009 #4 z punktu regulaminu , tak Ale czy to ktos wogóle sprawdza , chyba niee Już prędzej przy wypłacie ktos sprawdza
z punktu regulaminu , tak Ale czy to ktos wogóle sprawdza , chyba niee Już prędzej przy wypłacie ktos sprawdza
55 pasiak_forever Użytkownik Sierpień 14, 2009 #5 tzn mi sie udalo wypłacić gdy dane się nie zgadzały , ale wpłacić nie próbowałem
28 kondor Użytkownik Sierpień 14, 2009 #6 Bwin, betclick,expect do tych przelew dochodzi jesli dane sie nie zgadzaja bez problemu. Tobet mnie raz wychwycił i po tyg. Walce kase dostałem.
Bwin, betclick,expect do tych przelew dochodzi jesli dane sie nie zgadzaja bez problemu. Tobet mnie raz wychwycił i po tyg. Walce kase dostałem.
0 bulwa Użytkownik Sierpień 25, 2009 #8 Przecież przy przelewie na poczcie lub w banku można wpisać jakiegokolwiek nadawce na druczku do przelewu ???? więc w czym problem?
Przecież przy przelewie na poczcie lub w banku można wpisać jakiegokolwiek nadawce na druczku do przelewu ???? więc w czym problem?