>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

pytanko :)

N 0

nostra

Użytkownik
witam

mam pytanie, znacie jakiegoś buka gdzie jest sporo f1?? bo ja szukam i albo jedno wydarzenie albo wcale :roll:

znacie? ????

N 0

nostra

Użytkownik
albo ja jestem ułomny albo nie ma :wink: znaczy widze tylko jedno - mistrzostwo świata

mi zależy na takich typach jak w STS naziemnym ????

gdzie to jest??? ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
W STSie czy też w Profesjonalu jest bardzo podobna i skromna oferta. Więc nie wiem czego więcej szukasz.

N 0

nostra

Użytkownik
aha wieć poczekam, tylko jeszcze jedno mnie nurtuje, ile wynosi minimalna stawka do wpłacenia?? moge ile chcę czy musze np. 50 zł jak w expect?? jeszce jedno, jest duże prawdopodobieństwo, że zarządają skanu dowodu? konto w banku mam na siebie ???? z góry thx za pomoc

P.S. jesli minimalna stawka wpłaty to około 50 zł to gdzie jeszce jest dużo f1, ale żeby nie było minimalnej stawki...

prosze o pomoc ????

N 0

nostra

Użytkownik
hmmmm wlasnie rozmawialem z Panem na livesupport i powiedzial mi ze nei zadaja zadnego skanu przy wyplatach!!!! a minimalna kwota wplaty to 5 zl, zas wyplaty to 10 zl!!

nic z tego nie rozumiem... wiec moge bez obaw zalozyc konto tam?? ???? ???? ???? ???? wyjasnijcie mi to
[/scroll]

N 0

nostra

Użytkownik
ano tak hehehe

więc tam moge sie rejestrowac na siebie bez obawy ze skan bedą chcieli?? ????
a tam zawsze dużo jest f1???? powiedzice :p ????

i jeszce jedno, jak mam konto dla młodzieży, nazywa sie Integrum Maax (dla dorosłych nazywa się Integrum), to czy oni jakoś widza że to jest dla młodziezy konto?

Do góry Bottom