S 4 szykus Użytkownik Styczeń 27, 2009 #1 mam małe pytanko? Jeżeli przykładowo obstawiając na żywo mam tak opcje drużyna A(-1) drużyna B(+1) remis(-1) i wybieram ta trzecią opcje to przy wyniku 0-1 mecz mi wchodzi?
mam małe pytanko? Jeżeli przykładowo obstawiając na żywo mam tak opcje drużyna A(-1) drużyna B(+1) remis(-1) i wybieram ta trzecią opcje to przy wyniku 0-1 mecz mi wchodzi?
361 endriu Forum VIP Styczeń 27, 2009 #2 mam małe pytanko? Jeżeli przykładowo obstawiając na żywo mam tak opcje drużyna A(-1) drużyna B(+1) remis(-1) i wybieram ta trzecią opcje to przy wyniku 0-1 mecz mi wchodzi? Kliknij aby rozwinąć... hmmm, nie jestem pewien, ale skoro -1 remis to raczej gdy np. jest 1-0 to wtedy ci wchodzi, bo jak wybierzesz -1 remis a wynik będzie tak jak piszesz 0-1 to przecież odejmiesz jedną bramkę gospodarzom czyli teoretycznie będzie 0-2
mam małe pytanko? Jeżeli przykładowo obstawiając na żywo mam tak opcje drużyna A(-1) drużyna B(+1) remis(-1) i wybieram ta trzecią opcje to przy wyniku 0-1 mecz mi wchodzi? Kliknij aby rozwinąć... hmmm, nie jestem pewien, ale skoro -1 remis to raczej gdy np. jest 1-0 to wtedy ci wchodzi, bo jak wybierzesz -1 remis a wynik będzie tak jak piszesz 0-1 to przecież odejmiesz jedną bramkę gospodarzom czyli teoretycznie będzie 0-2