B 0 bartello88 Użytkownik Maj 7, 2007 #1 Czy mogę w Bwin postawić kilka typów z jednego zakładu na jednym kuponie?? Np:Lech-Widzew: Ze Widzew wygra, jeszcze wytypować dokładny wynik i wynik do polowy. Można tak??
Czy mogę w Bwin postawić kilka typów z jednego zakładu na jednym kuponie?? Np:Lech-Widzew: Ze Widzew wygra, jeszcze wytypować dokładny wynik i wynik do polowy. Można tak??
4,8K doberman Forum VIP Maj 7, 2007 #2 W Bwin masz takie oznaczenia czy zakład moze być łączony czy nie ale przeważnie jest tak że poprostu nie można
W Bwin masz takie oznaczenia czy zakład moze być łączony czy nie ale przeważnie jest tak że poprostu nie można
29K al_capone Gangster Maj 7, 2007 #3 Żaden z bukmacherów, z tego co wiem nie umożliwia grania kilku zakładów jednego spotkania na jednym kuponie.
Żaden z bukmacherów, z tego co wiem nie umożliwia grania kilku zakładów jednego spotkania na jednym kuponie.
3 bigpapi Użytkownik Maj 7, 2007 #4 To oczywiste, ze sie nie da :] Nie mozna laczyc tych roznych zdarzen na to samo spotkanie :spokodfhgfh:
To oczywiste, ze sie nie da :] Nie mozna laczyc tych roznych zdarzen na to samo spotkanie :spokodfhgfh: