>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Pytanie

runej 0

runej

Użytkownik
zarejestrowalem sie na https://www.bwin.com/ ... i mam do was pytanie
jak wplace na konto 40 zl to bede mial te pieniadze i bede mogl z nich typowac :?:
i pisze tam cos ze dostane 100zł gratis ... czyli bede miał 140 zł na typowanie :?:

kropek 0

kropek

Użytkownik
z tego co sie orientuje to jest bonus 50 % gratis czyli za 40 zl bedziesz mial 60
chyba z kozystasz z programu przyjazni wtedy dostaniesz za 40 zl dodatkowe 40 czyli bedziesz mial 80

runej 0

runej

Użytkownik
pytanie do tych co juz wyplacali pieniadze ????
czy pieniadze sa wyplacane bez ZADNYCH problemow :?: i o co chodzi z tym skanem dowodu osobistego :?: i czy wyplacaja tylko na konto czy na adres tez moga przyjsc pieniadze :?:

namber31 0

namber31

Użytkownik
pytasz o co chodzi ze skanem dowodu??
na bwin.com Jak czarne na białym jest napisane że przed pierwszą wypłatą trzeba im przesłać skan dowodu, a pieniądze to na konto i to konto musi być na ciebie.

Teraz ja mam pytanie : &quot;Czy podwojenie depozytu na bwin można łaczyć z inną promocją np. 40 zeta od kumpla tzw. &quot;bwin Friends Card&quot;

bo tak się składa że mam te 40 złotowe bony do rozdysponowania więc jeżeli ktoś będzie zakłądał konto i chce 40 złoty na start to rosze o kontakt np. na pw

Do góry Bottom