B 0 bomba333 Użytkownik Październik 22, 2009 #1 Jeżeli nie to miejsce to przepraszam ale mam pytanie: Jeżeli podczas meczu tenisowego przeciwnik który przegrał pierwszego seta i kreczuje w drugim secie - to czy prawidłowo kurs powinien być liczony jako 1.0 czy faktyczny na jaki obstawiłem ?
Jeżeli nie to miejsce to przepraszam ale mam pytanie: Jeżeli podczas meczu tenisowego przeciwnik który przegrał pierwszego seta i kreczuje w drugim secie - to czy prawidłowo kurs powinien być liczony jako 1.0 czy faktyczny na jaki obstawiłem ?
K 0 kamien Użytkownik Październik 22, 2009 #2 Zalezy u jakiego bukmachera obstawiles Sprawdz w regulaminie
M 1 momodzik Użytkownik Październik 22, 2009 #3 Zalezy u jakiego bukmachera obstawiles Kliknij aby rozwinąć... I zależy za ile postawiłeś. Zależy też, czy wygrałeś z kreczem, czy przegrałeś. Generalnie krecz = anulowanie.
Zalezy u jakiego bukmachera obstawiles Kliknij aby rozwinąć... I zależy za ile postawiłeś. Zależy też, czy wygrałeś z kreczem, czy przegrałeś. Generalnie krecz = anulowanie.