>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

pytanie-wypłata

P 0

piotrek11

Użytkownik
witam wszystkich

mam takie pytanie muszę obrócić moją kwotę wraz z bunusem żeby wypłacić pieniądze i np. mam 10zł wpłacone i to plus bonus muszę obrócić ją conajmniej na 3 kupony po 3 zakłady i teraz moje pytanie brzmi czy mogę to 10 zł obrócić tak aby to jakoś rozłożyć czy na każdy kupon muszę stawiać 10 zł? i 2 pytanie czy obrócę tą kwotę wypłacę pieniądze nie ważne ile i czy przy następnej wpłacie znów będę musiał ją obracać czy do tylko dotyczy pierwsze wypłaty?

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Skąd mamy wiedzieć, nawet nie napisałeś jaki to jest bukmacher. Najlepiej zrób JAK ZAPOZNASZ SIĘ Z REGULAMINEM BONUSU.
Tam będziesz miał wszystko wyjaśnione jak na tacy. Rozumiem, że czytanie tekstu Cię pewnie przeraża, ale nie martw się to nic złego, literki nie gryzą.

P 0

piotrek11

Użytkownik
Muszę Ci powiedzieć że niestety ale czytałem regulamin jest to buk TOBET, w regulaminie jest napisane aby obrócić bonus łączenie z wpłatą 3 razy na trebla czyli 3 kupony conajmniej z 3 typami, i teraz pytałem czy jeśli moja kwota z bunusem wynosi 10 zł i czy za każdym razem będę musiał stawiać 10 zł czy mogę to jakoś rozłożyć aby wyszło tak jak bym obstawił 3 razy po te 10 zł ? po prostu chodzi mi że gdy postawie całą kase na 1 kupon i nie wejdzie zakład żeby nie przewalić wszystkiego, myślę że rozumiesz o co mi chodzi.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Bonus łącznie z wpłatą własną musi zostać postawiony co najmniej trzy (3) razy na trebla po łącznym kursie 1,80 lub wyższym, zanim możliwe będzie dokonanie wypłaty lub przelanie środków na inne konto Tobet. Minimalny kurs na każde z trzech zdarzeń zawartych w treblu wynosi 1,10.
Na chłopski rozum czyli:
Wpłaciłeś 10 zł, dostałeś 5 zł bonusu.
Musisz 3 razy postawić zakład za 15 zł, z 3 zdarzeniami które osiągną kurs 1,80 lub wyższy.

P 0

piotrek11

Użytkownik
oki już rozumiem, tylko zastanawia mnie nabardziej to ponieważ grałem tym bonusem i zostało mi 3,40 wpłaciłem teraz 10 zł i jak teraz wygląda (bonus łączenie z wpłatą) będzie to 15 zł tak jak mówiłeś czy 13,40 ? dziwnie to trochę jest w tym regulaminie zapisane bonus łącznie z wpłatą, jeśli tym bonusem grałem czy ma to jakieś znaczenie.

Do góry Bottom