Widnieje już godzina 23:06 i tak mija kolejny załosny dzień, tydzień,a mój problem dalej pozostał nie rozwiązany..Zaczynałem ze 2 może 3 lata temu grać w sts biegając z "2złotówką" i puszczając mega taśmy i patrząc na gigantyczne sumy z rozszerzonymi oczami licząc że kiedyś uda mi się trafić chodźby jeden taki kupon.Ale jak zapewne wszyscy to wiemy takie granie kończyło się porażką(zawsze)..Póżniej zawiesiłem działalność z powodu braku wygranych i zakazu wysyłania kuponów przez osoby nie pełnoletnie..<zonk> Teraz znów spowrotem zaczołem grać, lecz dalej się mi to nie układa.Można by powiedzieć że stoje na rozstaju dróg i nie wiem co mam zrobić z tym fantem, gdyż jestem około 300zł na minusie.Wszystko robiłem jak należy, analizowałem mecze, patrzyłem w tabele na kontuzje, czytałem forum, stawiałem max 2 spotkania lecz jednak stan konta zamiast rosnąc to był coraz mniejszy i mniejszy aż pózniej powstał taki a nie inny debet.Dlatego chciałbym się was spytać co zrobić w tym momencie..Czy wpłacić jeszcze pieniądze, czy może nie i iść gdzieś zrobić coś co nikt pewnie by nie chciał robić..Poradźcie mi w tej trudnej sytuacji..
Pzdr, Auri..
Pzdr, Auri..