B
0
bartocha97
Użytkownik
Witam.
Mam na imię Bartek, mam 18 lat, pochodzę z dolnego śląska. Od dziś jestem stałym bywalcem tej strony. Od małego fascynuję się całym środowiskiem sportowym. Stąd pomyślałem, że zostanę sędzią piłkarskim - już ponad 100 meczów w naszej kochanej najniższej 8 lidze mistrzów.
Mam do Was parę kluczowych dla mnie pytań.
Potrzebuję pieniędzy, do tej pory moje "dziecinne" obstawianie zakończyło się z brakiem wygranej, na oko może 40 kuponów.
W końcu postanowiłem wgłębić się w temat "Bukmacherka".
Jutro mecz o Puchar Włoch, Milan - Juventus.
To mój pierwszy raz jeśli chodzi o typowanie wyniku meczu. Pisałem maturę z matematyki rozszerzonej, także lubię kombinować.
Pierwszy kupon na własnej kartce wygląda następująco:
STAWIAM WYNIK 0:2
Wygrana Juve - 554 (2)
Prawidłowy wynik - 20831 (0) 0:2, kurs 7,25
L. bramek w meczu - 20800 (2) strzelone dwa gole w meczu, kurs 3,2
Ilość goli Milanu w 1 i 2 połowie jak i w całym meczu - 20817/18/19 (1) BRAK GOLI MILANU
Ilość goli Juventusu w całym meczu 20820 (2) 2 GOLE JUVE, kurs 3,25
Liczba bramek parzysta, bo 0:2
Obie drużyny strzelą w 1 i 2 połowie, oczywiście na nie
Juve wygra do zera, kurs 2,13
PYTANIE
Czy można w taki sposób obstawić pojedynczy mecz. Są tu typy, które śmiało nazwę pewne. Można taki "kupon" zanieść do Totomixa? Co trzeba poprawić, jeśli nie można.
Proszę o pomoc, mecz już jutro!
Pozdrawiam, Nowy! ????
-----
Edit:
Dodam, że kurs po pomnożeniu wszystkiego przez siebie wyszedł 4233,367, a typów mi wyszło 12.
Za odpowiedź leci "podziękowanie"!
Mam na imię Bartek, mam 18 lat, pochodzę z dolnego śląska. Od dziś jestem stałym bywalcem tej strony. Od małego fascynuję się całym środowiskiem sportowym. Stąd pomyślałem, że zostanę sędzią piłkarskim - już ponad 100 meczów w naszej kochanej najniższej 8 lidze mistrzów.
Mam do Was parę kluczowych dla mnie pytań.
Potrzebuję pieniędzy, do tej pory moje "dziecinne" obstawianie zakończyło się z brakiem wygranej, na oko może 40 kuponów.
W końcu postanowiłem wgłębić się w temat "Bukmacherka".
Jutro mecz o Puchar Włoch, Milan - Juventus.
To mój pierwszy raz jeśli chodzi o typowanie wyniku meczu. Pisałem maturę z matematyki rozszerzonej, także lubię kombinować.
Pierwszy kupon na własnej kartce wygląda następująco:
STAWIAM WYNIK 0:2
Wygrana Juve - 554 (2)
Prawidłowy wynik - 20831 (0) 0:2, kurs 7,25
L. bramek w meczu - 20800 (2) strzelone dwa gole w meczu, kurs 3,2
Ilość goli Milanu w 1 i 2 połowie jak i w całym meczu - 20817/18/19 (1) BRAK GOLI MILANU
Ilość goli Juventusu w całym meczu 20820 (2) 2 GOLE JUVE, kurs 3,25
Liczba bramek parzysta, bo 0:2
Obie drużyny strzelą w 1 i 2 połowie, oczywiście na nie
Juve wygra do zera, kurs 2,13
PYTANIE
Czy można w taki sposób obstawić pojedynczy mecz. Są tu typy, które śmiało nazwę pewne. Można taki "kupon" zanieść do Totomixa? Co trzeba poprawić, jeśli nie można.
Proszę o pomoc, mecz już jutro!
Pozdrawiam, Nowy! ????
-----
Edit:
Dodam, że kurs po pomnożeniu wszystkiego przez siebie wyszedł 4233,367, a typów mi wyszło 12.
Za odpowiedź leci "podziękowanie"!