>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

..pytanie odnośnie zakładu na *WilliamHill*

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Dziś jest mecz Macedonia - Walia i na WilliamHill jest taki typ na to spotkanie :
Przegrywając wygra lub zremisuje : Macedonia 5.50 / Walia 6.00
- czyli przyjmijmy że gramy tu w stronę gospodarzy i wygląda to następująco
(w nawiasie wynik do pierwszej połowy) :
Macedonia 1:2 Walia (HT 1:0) ⛔ / wygrywając, przegrała .
Macedonia 2:0 Walia (HT 1:0) ⛔ / wygrywając, wygrała .
Macedonia 2:2 Walia (HT 1:0) ⛔ / wygrywając, zremisowała.
Macedonia 0:2 Walia (HT 0:1) ⛔ / przegrywając, przegrała .
Macedonia 2:1 Walia (HT 0:1) ✅ / przegrywając, wygrała .
Macedonia 2:2 Walia (HT 0:1) ✅ / przegrywając. zremisowała .
- i tu moje pytanie.. w przypadku remisu do przerwy to już zakład jest nietrafiony, czy tak ? mam tu na myśli taki przebieg meczu :
Macedonia 2:1 Walia (HT 1:1) (?)
Macedonia 2:2 Walia (HT 1:1) (?)

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Wynik po pierwszej połowie nie ma tu nic do znaczenia. Drużyna może nawet stracić bramkę w 85 min, czyli będzie przegrywała. I gdyby udało się im strzelić na 1:1 albo 2:1, to zakład będzie wygrany. Chodzi po prostu o to, że drużyna z pozycji przegrywającego będzie potrafiła co najmniej zremisować.

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Wynik po pierwszej połowie nie ma tu nic do znaczenia. Drużyna może nawet stracić bramkę w 85 min, czyli będzie przegrywała. I gdyby udało się im strzelić na 1:1 albo 2:1, to zakład będzie wygrany. Chodzi po prostu o to, że drużyna z pozycji przegrywającego będzie potrafiła co najmniej zremisować.
27 sierpnia był rozgrywany Capital One Cup gdzie był mecz Huddersfield 3:2 Charlton Athletic i przebieg meczu był następujący :

- Okej to jeszcze mi odpowiedz na jedno pytanie.. mianowicie z &#39;32 minuta po bramce Dale Stephens&#39;a na 1:0 dla Charlton Atletic miano drużyny przegrywającej ma Huddersfield Town i oni już muszą to spotkanie co najmniej zremisować czy też wygrać by kupon był zaliczony jako poprawny.
..gdybym w w/w zakładzie zagrał w stronę Charlton Atletic to bym w raz z momentem strzelenia przez nich pierwszej bramki przegrał kupon, czy tak ?

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Chodzi Ci o sytuację, gdy postawiłeś, że Charlton przegrywając wygra lub zremisuje i w meczu pierwszą bramkę strzeli Charlton, czyli będzie wygrywał. Nie jestem do końca pewien, bo nie gram tego typu zakładów, ale ja bym ten zakład interpretował tak, że nie ma znaczenia, że Charlton strzelił pierwszą bramkę i wygrywa, bo przecież Huddersfield może odrobić i będzie 2:1, czyli w takiej sytuacji Charlton jest na pozycji przegrywającego. Wystarczy bramka na 2:2 i zakład jest wygrany.
Tak jak mówię, nie jestem pewien, ale taka jest moja interpretacja tego zakładu. Chyba, że w regulaminie jest jakieś głębsze wyjaśnienie tego zakładu. Najlepiej po prostu napisz do supportu i tam powinni Ci to dokładnie wyjaśnić.

Otrzymane punkty reputacji: +1
emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
edit:
wiadomość od pomocy technicznej :
&quot; Witam,

Tu Natalia z Działu Obsługi Klienta William Hill.
Piszę w celu poinformowania, że należy wytypować czy drużyna będzie, w którymś momencie meczu przegrywać, jednak doprowadzi do remisu w regulaminowym czasie gry. Jeśli mecz zostanie przerwany zakłady są nieważne.&quot;
Ok ! wszystko jasne ????

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Dobre kursy a przy remisie na koniec i sporej ilości bramek jest duża szansa że nawet oba zakłady wejdą.

Do góry Bottom