>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytanie odnośnie wpłaty na BAH !!

dj_arti 185

dj_arti

Użytkownik
Witam Panowie !
Mam malutki problem którego niestety zabardzo nie kumam ;)
4 dni temu wpłaciłem na konto BAH 100 zł. Pisałem z prośbą
do supportu o szybkie dopisanie pieniędzy do mojego konta (co też uczynili).
Wczoraj przelałem na Bet-at-home.com jeszcze 13 zł.
Znowu napisałem do supportu z taką samą prośbą,
i dzisiaj otrzymałem maila o treści:
Witaj Artur!
Niestety ze względu na otwarta przedpłate na Pana koncie gracza, kolejny depozyt nie może zostać wcześniej dopisany.
Jak tylko przedpłata zostanie odnotowana, kolejna będzie możliwa do dopisania.
Życząc wysokich wygranych serdecznie pozdrawiamy!
Twój bet-at-home.com Team
bet-at-home.com - ŻYCIE TO GRA!
Problemem jest to że nie wiem zabardzo o co tu biega ????
A zależy mi na tym żeby pieniądze mieć na koncie w piątek.
Kiedy moge sie spodziewać dopisania kwoty do konta ?
Prosze o pomoc i głębsze wytłumaczenie tego o co t u chodzi.
Pozdrawiam i z góry dzięki !! ;)

;)

cerber 2

cerber

Użytkownik
Siema

Ten problem jest z tym zwiazany,ze jak ich poprosiłęm o to zeby dopisali tą pierwsza wpłate do konta szybciej,a do nich jeszcze kasa nie dotarła to nastepnej wpłaty lub ewentualnej wypłaty Ci nie zrealizują.Sam miałem taki problem,ze wpłacałem kase w piątek i mi sie nie chciało czekac po wtorku to im napisałem,zeby mi wczesniej dopisali.Ale najlepsze było to,ze jak chciałem potem wypłacic to mi napisali,ze mam otwarta przedwpłate.Okazało sie,ze zle wypełniłem druczek i kasa doszła na inne konto gracza.Musiałem isc do banku wziąc od nich potwierdzenie,ze tego i tego dnia cos tam przelewałem i gdzie potem wysłac do BAh skan tego i oni mi to dopiero uznali.Musisz poczekac,az wplynie im tamta kasa z pierwszej wpłaty.

mam nadzieje,ze pomogłem ;-)
Pozdro

dj_arti 185

dj_arti

Użytkownik
Siema

Ten problem jest z tym zwiazany,ze jak ich poprosiłęm o to zeby dopisali tą pierwsza wpłate do konta szybciej,a do nich jeszcze kasa nie dotarła to nastepnej wpłaty lub ewentualnej wypłaty Ci nie zrealizują.Sam miałem taki problem,ze wpłacałem kase w piątek i mi sie nie chciało czekac po wtorku to im napisałem,zeby mi wczesniej dopisali.Ale najlepsze było to,ze jak chciałem potem wypłacic to mi napisali,ze mam otwarta przedwpłate.Okazało sie,ze zle wypełniłem druczek i kasa doszła na inne konto gracza.Musiałem isc do banku wziąc od nich potwierdzenie,ze tego i tego dnia cos tam przelewałem i gdzie potem wysłac do BAh skan tego i oni mi to dopiero uznali.Musisz poczekac,az wplynie im tamta kasa z pierwszej wpłaty.

mam nadzieje,ze pomogłem ;-)
Pozdro
Aha no to teraz rozumiem ????
Dzięki wielkie już jestem spokojny bo wiem o co chodzi ????
Czyli to taki bajer :p Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki !

jarzomp 0

jarzomp

Użytkownik
Ja mam jeszcze inne rozwiązanie. Wyślij im po prostu mailem screeny z obu wpłat (lub skany jeśli wpłacałeś w banku czy na poczcie) i powinni Ci w ciągu 30min dopisać tę drugą wpłatę. Pozdrawiam.

cerber 2

cerber

Użytkownik
Ja mam jeszcze inne rozwiązanie. Wyślij im po prostu mailem screeny z obu wpłat (lub skany jeśli wpłacałeś w banku czy na poczcie) i powinni Ci w ciągu 30min dopisać tę drugą wpłatę. Pozdrawiam.
Nie dopiszą 2 wpłaty ze skreena dopóki nie dostaną kasy z pierwszej wpłaty.

P 0

perla-20962

Użytkownik
Panowie, wczoraj wieczorem wpłaciłem kasę do BAH. Ile muszę czekać, aż pieniądze pojawią sie na moim koncie na stronie BAH ? Kasę wpłacałem przelewem bankowym z konta Inteligo.

jarzomp 0

jarzomp

Użytkownik
Panowie, wczoraj wieczorem wpłaciłem kasę do BAH. Ile muszę czekać, aż pieniądze pojawią sie na moim koncie na stronie BAH ? Kasę wpłacałem przelewem bankowym z konta Inteligo.
Poślij do supportu maila ze screenem lub skanem tego przelewu, to dopiszą CI od razu. Jeśli nie masz takiej możliwości, to myślę, że poczekasz jakieś 2 dni (ja tyle czekałem po przelewie z ING).

Do góry Bottom