>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Pytanie odnośnie typu zakładu

mireklll 6

mireklll

Hmmm...?
WItam mam pytanko, typ &quot;Zwycięzca w minutach 61-75..&quot;
To co to oznacza, że drużyna będzie wygrywać?Bo mi ostatnio nie zaliczyło a wygrywali do 75 minuty a mecz trawał 93min.

Przykład:

Sevilla v Atletico Madrid
Minutes 61-75 Winner
Atletico Madrid

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Inaczej mówiąc jeśli któraś z drużyn strzeli bramkę w tym czasie to będzie zwycięzcą.

Otrzymane punkty reputacji: +1
mireklll 6

mireklll

Hmmm...?
A nie ta która wygrywa w golach ogólnie cały mecz?
Np:
Jest 45 minuta i jest Drużyna 1 (3:0) Drużyna 2 , i w 61-75 minucie nie trafili żadnego gola to znaczy że zwyciezcą jest Drużyna jeden?

nafaelradal 79

nafaelradal

Użytkownik
Dla tego zakładu mecz jakby zaczyna się od początku w minucie 61. i kończy się w minucie 75. Tak więc jeśli do 61. minuty D1 prowadzi 2:1 z D2, a pomiędzy 61., a 75. minutą D2 załóżmy strzela bramkę, to wynik meczu wynosi 2:2, czyli remis, a Twój zakład wygląda tak, że wygrała D2, dlatego, że w minutach 61.-75. bramki, które padły to D1 0 - D2 1. Mam nadzieje, że zrozumiałe. ;) Pozdrawiam.

sylar 87

sylar

Użytkownik
Liczy się wynik między 61 a 75 min. Może być 150-0 ale jak między 61 a 75 min team 2 strzeli gola na 150-1 i minie 75 min to wygrywa team 2. Wynik między 61 a 75 min to 0-1.
Pamiętaj że zakład dotyczy czasu od 60:01 do 74:59 a nie jak niektórzy myślą że od 61:01 do 75.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Tak to jest jak się najpierw stawia pieniądze a dopiero potem zastanawia na co się je postawiło... ????

Do góry Bottom