>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytanie odnośnie INTELIGO

olafix 0

olafix

Użytkownik
Czołem!
Mam takie pytanie odnośnie wypłat z expekt&#39;a na konto internetowe Inteligo:
Może mi ktos, kto już wypłacał kase z tego buka na wyzej wymienione konto napisac, jaki wpisał adres banku??
Jesli chodzi o kod SWIFT to znalzalm na stronie banku, natomiast adresu potrzebnego do pypłaty nie znalazlem nigdzie.
Nie chcem wypłacac na karte bo zostanie ona pewnie zablokowana na 30 dni, mialem kiedys taka sytuacje ( nie mam karty kredytowej, tylko zwykłą).
Bardzo prosze o odpowiedz.
Przeglądalem forum, zeby odnalesc te informacje ale nie znalazlem ????
Pozdrawiam sedrecznie.[/b]

olafix 0

olafix

Użytkownik
Nasunęła mi sie jeszcze taka dygresja.
Teoretycznie, adres fizyczny banku Inteligo nie jest potrzebny, dlatego ze Expekt posiada konto w polskim BPH i ta informacja na pewno nie jest potrzebna jesli chodzi o rozliczenia pomiedzy bankami. Widziałem gdzieś na tym forum jak bodajże Hubert podawał komuś adres fizyczny również internetowego banku mbank.
Cóż jezli bank jest elktroniczny nasuwa sie pytanie po co komuś znać adres &quot;naziemny&quot; przecież to nonsens i przy dzisiejszych wpłatach z banków naziemnych na elktroniczne nie wymaga sie adresów placówek. Nawet poczta nie potrzebuje takiej informacji, a o jej nowoczesności można z ironią pisać długo.

Swift jest zupełnie wystarczającą informacja jesli expekt wyplacalby kase z banków poza Polska. Jestem pewien, ze tak nie jest, gdyż narażałby sie na niepotrzebne koszty obsługi banku i np przy wypłacie 20 złotych byłoby to zupełnie nieopłacalne.
Coż im wiecej danych trzeba wpisać, tym łatwiej popełnić błąd, może to troche spiskowa teoria, ale jak to ując inaczej?. Jak często spotkaliscie sie przy płatnościach internetowych z podaniem adresów &quot;naziemnych&quot;banków elktornicznych??
Wnisek nasuwa sie taki, że wypełniajac na stronie expekta zlecenie przelewu na konto elktroniczne, pomijając adres fizyczny banku nie popełniamy bładu i zlecenie jest prawidłowe. BPH to raczej poważny bank i nie wymaga adresu fizycznego banku elktronicznego. Natomiast po co Expektowi ta informacja podczas zlecenia bankowi wypłaty nie wiem.

mario4all 0

mario4all

Użytkownik
Ja jeszcze nie wypłacałem z expekta na konto w banku ale myśle że jeśli chodzi o adres banku to chodzi to o adres z twojego miasta.

A 0

almighty

Użytkownik
Nie chcem wypłacac na karte bo zostanie ona pewnie zablokowana na 30 dni, mialem kiedys taka sytuacje ( nie mam karty kredytowej, tylko zwykłą).
wyplacalem na karte inteligo i pieniadze mialem po 5 dniach na koncie (rowniez przy pierwszej wyplacie), nie bylo zadnych blokad. blokowanie kasy na 30 dni bylo kiedys, obecnie jest to bardzo usprawnione.

Do góry Bottom