>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytanie odnośnie bonusa!!

yaroslaw112 0

yaroslaw112

Użytkownik
Od 21.09.2009r. do 12.10.2009 trwa promocja 100% do doładowania i chciałbym z niej skorzystać, tylko że mam na koncie 200 zł i nie bardzo jak mam je wypłacić bo nie mam jeszcze konta w banku( dopiero zakładam, za jakieś góra 2 tyg. będę miał tylko że to już trochę za późno). Czy dajmy na to jeżeli wpłacę 350zł dostane+350zł i będę miał 200 + 700 =900 zł. Będę mógł wypłacić 200 zł bez problemu czy będę musiał obrócić całą kwotę 3 razy?
podsumowując będę musiał obracać 700 zł czy 900 zł 3 razy po kursie mini 2,0 ????

A 6

amstrad

Użytkownik
witam Wpłaciłem własnie 350zł i faktycznie mam 100% bonus i na koncie 700zł ile musze teraz obrucic kasiorką i po jakim kursie??

yaroslaw112 0

yaroslaw112

Użytkownik
witam Wpłaciłem własnie 350zł i faktycznie mam 100% bonus i na koncie 700zł ile musze teraz obrucic kasiorką i po jakim kursie??
Najpierw czytaj regulamin dopiero potem aktywuj bonusy!

&quot;*Regulamin promocji:

* Bonus jest ważny tylko dla pierwszej wpłaty dokonanej między 21. września i 12. października 2009 (w obu przypadkach godz. 12:00 CET). W przypadku płatności przelewem decydujący jest czas otrzymania wpłaty przez bank.
* Maksymalna kwota bonusu wynosi 350 PLN. W przypadku wpłat powyżej 350 PLN, do konta gracza zostanie dopisana kwota bonusu w wysokości 350 PLN.
* Akcja bonusowa dotyczy zarówno nowych jak i obecnych klientów bet-at-home.com.
* Bonus może zostać wykorzystany tylko i wyłącznie w jednym gospodarstwie domowym na jednym koncie gracza i musi zostać - aktywowany za pomocą kodu bonusowego - najpóźniej do 10 dni od momentu zaksięgowania wpłaty na koncie.
* bet-at-home.com może zrealizować wypłatę dopiero wtedy, gdy kwota bonusu - łącznie z wpłaconą kwotą - zostanie postawiona trzy razy.
* Jeśli bierzesz udział w akcji bonusowej, wówczas wypłata nie jest możliwa w czasie trwania akcji promocyjnej (od 21. września do 12. października 2009, w obu przypadkach godz. 12:00 CET).
* Zarówno dla zakładów pojedynczych jak i kombinacyjnych wymagany jest minimalny kurs 2,0.
* Bonus musi zostać postawiony w przeciągu sześciu miesięcy. W przypadku niedotrzymania tego warunku, kwota bonusu zostanie automatycznie potrącona z konta gracza.
* Bonus dotyczy tylko i wyłącznie zakładów sportowych. Bonus nie dotyczy Kasyna, Gier oraz Pokera.
* W przypadku podejrzenia o nadużycia (np. wiele kont gracza na różne dane osobowe, współdziałanie graczy itp.), bet-at-home.com zastrzega sobie prawo do anulowania kwoty bonusu oraz anulowania wynikających z niego wygranych.
* Bonus nie może być łączony z innymi akcjami promocyjnymi.
* bet-at-home.com zastrzega sobie prawo do zakończenia lub wprowadzenia zmian w akcji promocyjnej w każdej chwili i bez wcześniejszej zapowiedzi.&quot;
coś jeszcze ci wytłumaczyć?? a tak na przyszłość proponuje najpierw czytać a dopiero później wrzucać coś na forum i to nie na swoje tematy...!!

menzax 0

menzax

Użytkownik
musisz obrocic singlami albo kombi po kursie 2,00

W sumie na kwote te zaklady powinny byc 700x3=2100zl &lt;=== taki obrot

Oczywiscie musisz to zrobic w ciagu pol roku inaczej zabiora Ci wszystko co wplaciles;)

yaroslaw112 0

yaroslaw112

Użytkownik
Czy ktoś może usytuować się ku mojemu 1 postowi??? jest mi to potrzebne i ważne..
czy te 200 zł które posiadam na koncie, które nie biorą udziału w promocji będę musiał obstawić 3 krotność czyli na 600 zł w sumie???? wydaje mi się ze nie ale tylko wydaje, proszę o odpowiedz

menzax 0

menzax

Użytkownik
Czy ktoś może usytuować się ku mojemu 1 postowi??? jest mi to potrzebne i ważne..

czy te 200 zł które posiadam na koncie, które nie biorą udziału w promocji będę musiał obstawić 3 krotność czyli na 600 zł w sumie???? wydaje mi się ze nie ale tylko wydaje, proszę o odpowiedz
jezeli wplacisz to do konca trwania oferty bonusowej nie mozesz wyplacac. Nie do konca wiem jak to jest gdy jeszcze nie wplaciles ja tu proponuje sie zwrocic bezposrednio do nich i zapytac...ale osobiscie bym zaczekal z wyplata akurat teraz.

Cd. jesli wplacisz te 350 to te 200 co sa na koncie nie ma znaczenie i tam moisz obrocic to na 2100 zl ( bo 2x350 x 3) po kursie conajmniej 2.

Na pytanie ktore zadales nie ma jasnej odp w regulaminie wiec nie masz wyjscia jak tylko zwrocic sie do nich:spokodfhgfh:

K 1,2K

kukla

Forum VIP
REGULAMIN PROMOCJI
bet-at-home.com może zrealizować wypłatę dopiero wtedy, gdy kwota bonusu - łącznie z wpłaconą kwotą - zostanie postawiona trzy razy.
Słowo klucz na dziś: wpłacona kwota :jezora:
Regulamin jednoznacznie pokazuje, że obraczasz tylko wpłatą i bonusem.
Masz 200, dostaniesz 700 i stawiasz za łączną kwotę 2100.
Nie musisz zajmować czasu panu w supporcie :jezora:

crowned 10

crowned

Użytkownik
Jeśli wpłacisz 350zł i użyjesz kodu bonusowego - to tak, zgadza się, będziesz mógł wypłacić dopiero 12 października 2009 po godz 12.01

largo 0

largo

Użytkownik
Witam, nie bede zakładał nowego posta ponieważ moje pytanie sie pokrywa. Otóż mam nastepujące pytanie :
Jezeli wplace 100 zł , otrzymam bonus i na koncie bede mial 200 zł. Rozumię ze bede musiał obrocic bonus + wplate 3 razy po kursie 2,0 - jezeli nie to mi zabiora 100pln. Ale - co jeśli zagram np bonusem ( 100 pln ) dwa kupony po kursie 1,30 ? W przypadku trafienia obu będe mial zysk 60 zł - czy będe mógł to wypłacić ?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Witam, nie bede zakładał nowego posta ponieważ moje pytanie sie pokrywa. Otóż mam nastepujące pytanie :
Jezeli wplace 100 zł , otrzymam bonus i na koncie bede mial 200 zł. Rozumię ze bede musiał obrocic bonus + wplate 3 razy po kursie 2,0 - jezeli nie to mi zabiora 100pln. Ale - co jeśli zagram np bonusem ( 100 pln ) dwa kupony po kursie 1,30 ? W przypadku trafienia obu będe mial zysk 60 zł - czy będe mógł to wypłacić ?
Posta napisałeś. Założyć mogłeś temat...
to tylko taka drobna uszczypliwość ;)

Co do pytania:
Wszystko tu już w 3-4 tematach o tej promocji zostało powiedziane.
Wpłacasz 100 i dostajesz drugie tyle.
Masz 200 czyli musisz postawić 600 złotych po kursie 2.00 lub większym.
i teraz:
1. Co masz na myśli, pisząc zabiorą? Zabrać raczej będzie ciężko bo masz 6 miesięcy na obrót :jezora: średnio, dziennie jakieś... 3,50?
2. Grać możesz za bonus również niższe kursy. Zakład jednak nie będzie się liczył do obrotu a wygraną wypłacisz dopiero po obróceniu całych 6 stów.
3. Pamiętaj, że przegranie bonusu nie uwalnia możliwości wypłaty.
Jeśli już weźmiesz te 100% to musisz zrobić obrót lub czekać 6 miesięcy aż je odbiorą :jezora:

cendrus 0

cendrus

Użytkownik
Czytając powyższe posty rozumiem ze jeśli wpłaciłem 200zł i dostałem bonus 200zł to moge obstawaiać za jaką chce stawke, tylko ako zawsze musi być większe niż 2 i musze osiągnąc obrót w ciagu 6 miesiecy 1200zł ? dobrze to rozumiem ?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Czytając powyższe posty rozumiem ze jeśli wpłaciłem 200zł i dostałem bonus 200zł to moge obstawaiać za jaką chce stawke, tylko ako zawsze musi być większe niż 2 i musze osiągnąc obrót w ciagu 6 miesiecy 1200zł ? dobrze to rozumiem ?
Przy 2 latach doświadczenia pytać o takie rzeczy? No dobra :|

Możesz obstawić za dowolną stawkę i dowolny kurs.
Nie ma obowiązku, żeby był większy niż 2.
Po prostu tylko kupony o kursie &gt; 2 są brane pod uwagę.
Reszta sie zgadza

Do góry Bottom