>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

pytanie o zaklady

M 0

mag999

Użytkownik
witam. zaczalem grac w totomix&#39;a. i obstawailem rozne mecze. na poczatek dalem 3 mecze i jak ogladalem wyniki to mialem ze jeden jest wygrany a dwa pozostale trafione. i tu moje pytanie. czy kase bedzie mozna odebrac? to jedno pytanie
a drugie to czy jak mam przewidywana wygrana np 2500 zl to jest jaks szansa na wygranie?

jestem poczatkujacy i prosze o wyrozumialosc. pozdr

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
witam. zaczalem grac w totomix&#39;a. i obstawailem rozne mecze. na poczatek dalem 3 mecze i jak ogladalem wyniki to mialem ze jeden jest wygrany a dwa pozostale trafione. i tu moje pytanie. czy kase bedzie mozna odebrac? to jedno pytanie
a drugie to czy jak mam przewidywana wygrana np 2500 zl to jest jaks szansa na wygranie?

jestem poczatkujacy i prosze o wyrozumialosc. pozdr
Jesli chodzi o wyniki to wyrazenia &#39;wygrane&#39; i &#39;trafione&#39; sa synonimami wiec Twoje sformulowanie jest troche nielogiczne. Jesli poprostu zgubiles &quot;nie&#39; przed slowem trafione to kupon masz przegrany (skoro jestes poczatkujacy to watpie bys gral rozpis).

Przewidywana wygrana nie ma nic wspolnego z szansa trafienia kuponu (mozna zagrac za dwa tysiace i miec tyle do wygrania i wtedy szanse sa teoretycznie bardzo duze, wszystko zalezy od stawki i kursu kuponu (AKO)).

hydrogenium 0

hydrogenium

Użytkownik
Ilość kombinacji 1 czyli zagrałeś AKO i jak masz jeden bład to znaczy że przegrałeś!
Trafienie 2500 można trafić łatwo jesli masz duży kapitał ;) Jeśli masz zamiar grać po 2zł to nawet trafienie 50zł może być bardzo cięzkie ????

Do góry Bottom