>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Pytanie o zakład na wygraną - pinnacle

Status
Zamknięty.
O 0

odelzhausen

Użytkownik
Witam,
jestem nowy i mam głupie pytanie na które sam nie potrafię znaleźć odpowiedzi. Otóż może się to wydać wam specjalistom śmieszne, ale nie wiem gdzie obstawić normalny zakład na wygraną/porażkę/remis na pinnacle. Na przykład w dowolnym meczu ligowym widze tylko propozycje handicapów, moneyline, over/u lub mogę przełączyć kartę na totale a gdzie jest zwykły zakład 1 x 2?
Obstawiałem w środkowej kolumnie i liczyło mi jako moneyline, juz mnie to irytuje. Z góry dziękuje za zainteresowanie się tematem.

O 0

odelzhausen

Użytkownik
No tak, ale jak tam obstawie, w tej kolumnie, do nie dostaje takiego kursu jaki jest normalnie w porównywarkach podawany, tylko mniejszy. Wygrane mam też mniejsze co logicznie wynika z powyższego, gdy obstawie. Więc coś jest nie tak.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Logiczne, że jeśli jakieś zdarzenie będzie rozliczane - na przykładzie hokeja - łącznie z OT i karnymi , to kurs jest mniejszy niż na regularny czas gry 60 minut , a także wtedy gdy w przypadku remisu dostaniesz zwrot stawki.

EDIT:

Na forum jest oddzielny wątek dla wszelkich zapytań dotyczących Pinnacle:

[URL='http://forum.bukmacherskie.com/f149/pinnaclesports-6366.html']http://forum.bukmacherskie.com/f149/pinnaclesports-6366.html[/URL]

bo obawiam się, że będziesz ich miał sporo...

.

O 0

odelzhausen

Użytkownik
To jak właśnie obstawić zwykłą wygraną, bez moneyline, by kurs był zwykły, ten z porównarek? Dzięki za zainteresowanie.:grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom