>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Pytanie o wyplate - betraiser (poker)

K 84

kpk25

Użytkownik
Witam! ????
Mam takie pytanko: Ostatnio wplacilem 6euro na betraisera i wygralem w turnieju 50euro. I teraz chcialbym to wyplacic z tym ze tam jest tak ze jak wplacalem przez MB to i wyplacac musze przez MB. ???? Z tym ze mi to wlasnie nie odpowiada bo potem z MB na konto bankowe nie da rady bo moje konto bankowe dodalem kiedys do konta MB mojego ojca. I teraz przy probie dodania do moje wywala blad ze konto jest juz w uzyciu. I teraz pytanie: Czy mozna zrobic tak ze wyplace na MB a potem zdeponuje ta cala kase do jakiegos buka (najlepiej bet365 bo tam czesto wplacam z konta bankowego) i potem odrazu zlecic to na konto bankowe? ???? Pytam bo nigdy tak nie robilem a nie chcialbym stracic tych 50euro albo cos... :;/:;)

P 18

pawelz

Użytkownik
Jak wpłacałeś przez MB to i wypłacisz bez problemu a co potem zrobisz z tą kasą poker roomu już nie interesuje. Kwestia tego czy jak wpłacisz do jakiegoś buka to Ci wypłacą od razu bez problemu na konto bankowe. Możesz spróbować ale ja bym puścił przynajmniej z jeden kupon po małym kursie lub najniższej stawce żeby się nie krzywili bo ponoć niektóre poker roomy się krzywią jak się ich używa tylko jako &quot;pośrednika finansowego&quot; więc i u buka może tak być. Ewentualnie możesz przeczytać jeszcze regulamin buka może coś będzie w tej kwestii napisane a najlepiej jakbyś miał kartę MB wtedy bez problemu wypłacasz w bankomacie i przelewem na konto się nie stresujesz.

cashis 10

cashis

Użytkownik
wpłać najlepiej do bet-at-home, obróć raz cały depozyt po kursie 1,01 najlepiej na live w końcówce spotkania jak jest powiedzmy 2:0 dla drużyny jakiejś i wypłać na konto bankowe.

P 18

pawelz

Użytkownik
Moim zdaniem jak postawisz jakiś mniejszy zakład za 5 - 10 zł to też nie powinno być problemu. Ja raz tak miałem tylko ja wypłacałem tą samą metodą co wpłacałem. Mógłbyś pokombinować też z kontem swojego ojca czyli przelać jemu na MB a on by wypłacił tylko nie wiadomo czy w ogóle by to przeszło i ryzyko bana na MB pewnie też by było ???? Poza tym może zrób po prostu tak że usuniesz swoje konto bankowe na koncie MB Twojego ojca i je u siebie wprowadzisz i wypłacisz ?

K 84

kpk25

Użytkownik
Wlasnie zle zrobilem bo wplacilem do bet365 z Moneybookers i chcialem wyplacic na konto bankowe(z ktorego wczesniej deponowalem juz tam kase) ale sie nie da bo da sie tylko ta sama metoda czyli Moneybookersem. Malo tego to jeszcze dostalem zjebke ze wplacilem i nie obracajac zarzadalem wyplaty... Powiedzieli ze sobie odprowadza 2,5% prowizji. Do tego kase zarzadalem 8 lipca i wciaz jej nie ma... :?
P.S To mowicie ze na bet-at-home nie bedzie takich problemow?

Pawelz wlasnie tak nie da rady bo tamto konto mi zamkneli. Chyba dlatego ze byly 2 zalozone z tego samego IP ????

Do góry Bottom