>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytanie o wypłaty i prowizje

A 0

arczimodo

Użytkownik
Witam, mam pytanko. Za pare dni mam zamiar wypłacić kase, lecz dzisiaj zauważyłem coś takiego:
Limity
Minimum 15 EUR
Maximum Nie ma limitów maksymalnych wypłat za pośrednictwem banku.
Opłaty
Bezpłatnie. Unibet i Earthport nie pobierają opłat za wypłatę środków. Przy wypłatach mniejszych niż 75zł pobieramy opłatę 15zł.
W sumie imo to troche bezsens. Minimalna wypłata jest 50zł. Przy opłatach piszą, że jest bezpłatnie, ale przy wypłatach mniejszych niż 75zł odbierają 15zł.... ???? A nie wiem czy ugram do 75zł.
Wypłacał ktoś stamtąd około 50zł ? Albo chociaż mniej niż te 75zł i czy faktycznie do tej kwoty odbierają 15zł ?

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Jaki jest sens wplacac do buka kase i wyplacac 50 zl?
Po to sie tam wplaca, aby wygrac wiecej, wiec sie nie dziw, ze maja w regulaminie takie zabezpieczenia

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
No to sam sobie miedzy innymi odpowiedziales na pytanie dlaczego pobieraja prowizje.
Buk to nie istystucja charytatywna.

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Unibet nie jest firmą, w której możesz pograć za drobne, jeśli taką chcesz to weź sobie pograj w betgunie. Unibet to marka sama w sobie, nie taka jak canbet czy inne lepsze, ale ma renomę.
Dla mnie to nie problem wypłacić ponad te 75 zł z unibeta, kiedyś było promo, że dawali na pokera 10 euro początkującym, jeszcze w 2007 roku. Ugrałem z tych 10 euro 3,5 tysiąca zł i wypłacili...

Nie wymagają skanów dowodu, min wpłata i wypłata trochę za duża jak chce się obracać drobnymi, ale od tego są inne buki...

A 2

algorytm

Użytkownik
taa taka solidna ze ostatnio to sie ludzie marwia w tym i ja kiedy otrzymaja srodki na konto bankowe czy chocby MB. PRzelewy na konta bankowe dochodza do 2 tygodni niby jakies problemy maja ale to marne tlumaczenie. na MB czekam od piatku wieczora i bede jeszcze czekał mimo telefonó do nich. Nie za dobrze sie dzieje jak na takiego bukmachera.

V 256

vernix

Użytkownik
taa taka solidna ze ostatnio to sie ludzie marwia w tym i ja kiedy otrzymaja srodki na konto bankowe czy chocby MB. PRzelewy na konta bankowe dochodza do 2 tygodni niby jakies problemy maja ale to marne tlumaczenie. na MB czekam od piatku wieczora i bede jeszcze czekał mimo telefonó do nich. Nie za dobrze sie dzieje jak na takiego bukmachera.
bzdura, wypłacałem od nich i kasa na koncie była w 3 dni. Może to ty masz jakieś problemy? Zresztą pierwszy raz słyszę, żeby ktoś miał problemy z wypłatą od nich...

A 2

algorytm

Użytkownik
bzdura, wypłacałem od nich i kasa na koncie była w 3 dni. Może to ty masz jakieś problemy? Zresztą pierwszy raz słyszę, żeby ktoś miał problemy z wypłatą od nich...

hehe to malo wiesz o nich . ostatnie tygodnie to unibet wogole nie wyplacal na konto bankowe bo mial jak sie tlumaczył awarie systemu platnosci ???? poczytaj inne fora jak ludzie czekali po 2 tygodnie na kase. I bzdury to ty piszesz nie wiedzac czegos tylko kierujac sie ze wypolaciles ty kiedys . Wiesz expekt ala betgun wyplaca w dzien ???? ale to tak p.s

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Bzdury piszesz mi wczoraj wypłacili na MB, czekałem niecałe 24h, koledze 3 dni wcześniej też wypłacili.
Dzisiaj mi wypłacili kolejny raz, czyli są wypłacalni.

D 0

dario

Użytkownik
A ja już czekam na kasę od poniedziałku i nic. Przelew na konto.
BAH wypłacił mi w dwa dni, Bwin podobnie. mam dobre zdanie o tym buku, ale zaczyna mnie to powoli irytować.:kwasny4565:

ps. dopiero kontakt e-mailowy pomógł, wrócili mi pieniądze na konto, dzisiaj zrobiłem ponowną wypłatę, mam nadzieje, że już będzie wszystko w porządku.

Do góry Bottom