S 0 steevens Użytkownik Maj 19, 2011 #1 Witam, Mam kupon ukash , jednak nie chcę robić zakładów a jedynie móc go spieniężyć. Czy jest jakiś bukmacher akceptujący ukash, który pozwala po wpłacie kuponu na ich stronie na wypłatę tych środków bez konieczności robienia zakładu ?
Witam, Mam kupon ukash , jednak nie chcę robić zakładów a jedynie móc go spieniężyć. Czy jest jakiś bukmacher akceptujący ukash, który pozwala po wpłacie kuponu na ich stronie na wypłatę tych środków bez konieczności robienia zakładu ?
197 mucios88 Użytkownik Maj 19, 2011 #2 Niestety dla Ciebie ale nie ma takiej możliwości. Do bukmachera wpłacasz po to aby grać, a nie realizować bony ????
Niestety dla Ciebie ale nie ma takiej możliwości. Do bukmachera wpłacasz po to aby grać, a nie realizować bony ????
1,8K trackbank Użytkownik Maj 19, 2011 #3 Zagraj coś w miarę "pewnego" za całość i wypłać.Coś na pewno znajdziesz
S 0 steevens Użytkownik Maj 19, 2011 #4 dzieki za odpowiedz chlopaki, w przypadku kasyn sytuacja jest analogiczna zapewne ?