>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytanie o transmisję

k42a 112

k42a

Użytkownik
Na stronach internetowych bukmacherów typu bet365 czy na bahu można oglądać wiele transmisji live z interesujących zdarzeń, niekoniecznie będących transmitowanych w tv. Jednak aby to oglądać trzeba mieć oczywiście konto na tych serwisach. Moje pytanie jest następujące:
Mogę założyć sobie konto u tych bukmacherów z prawdziwymi danymi (rocznik 95 na przykład), nie podawać żadnych dokładniejszych danych ani numerów kont, a po jakimś czasie, kiedy nie będę już nielatem zaktualizować te dane?

k42a 112

k42a

Użytkownik
Albo nawet inaczej - czy mógłbym założyć konto na fałszywe dane, wpisując w puste pola cokolwiek?
Bo to, że założę tam &quot;normalne&quot; konto jest pewne, ale dopiero za ponad rok.

forin 450

forin

Użytkownik
mozesz zalozyc na falszywe dane, ale jest jedno ale, trzeba miec cos na koncie, by moc ogladac transmisje.

k42a 112

k42a

Użytkownik
Oj, no to trochę pech.
A jest jakiś inny sposób na oglądanie tego typu, mniej popularnych transmisji? Głównie tenisowych.

K 4,1K

krystian95

Użytkownik
Jeśli chodzi o transmisje u bukmacherów,to np.Bet-at-home oferuje transmisje niektórych spotkań,bez konieczności posiadania środków na koncie.Wiem,bo często oglądam tam Primera Division.Czasami także mecze w tenisa można obejrzeć.Popieram także kolegów wyżej,na internecie znajdziesz mnóstwo stron z transmisjami.Sam osobiście polecam atdhe.net

Do góry Bottom