>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytanie o scan dokumentów

V 0

veitz

Użytkownik
Mam problem Expekt przy zakładaniu konta prosi o zrobienie skanu rachunku lub wyciągu bankowego by potwierdzić mój adres zamieszkania. Co mam zrobić gdy żadne rachunki nie przychodzą w moim domu na mnie tylko na rodziców. A także z konta jakiego chce korzystać to konto siostry?
Jak mam rozwiązać ten problem ?
Jeszcze jedno pytanie czy to musi być skan czy może być zdjęcie tego ?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Zapytaj supportu czy może byc wyciąg z banku - powinni sięzgodzić.
Ewentualnie jakaś korespondencja albo umowa na Twój adres.
Skan jest lepszy bo daje lepszą jakość ale dobrze zrobione zdjęcie też powinno zostać zaakceptowane.

kuki9 0

kuki9

Użytkownik
z tego co pamietam, a bylo to dawno temu, ja wysylalem 2 zdjecia dowodu robione telefonem i nie bylo zadnych problemow

serafini 13

serafini

Użytkownik
Czy jeśli przy zakładaniu konta potwierdziłem dane skanem dowodu mimo upływu 5 lat od tego momentu moge spokojnie wypłacać pieniądze czy są wymagane jakieś uaktualnienia w tej kwestii?????

serafini 13

serafini

Użytkownik
Aha, a wtedy cofną zleconą wypłatę czy zostanie ona zawieszona? Nie wiem czy zostanie mi wrócona na konto w expekcie czy nie bedzie jej ani w buku ani w banku dopóki nie uaktualnie danych????

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Powinna zostać zwrócona.
Nie spotkałem się z sytuacją, żeby wypłata zniknęła z konta w Expekcie a proces przetwarzania został przerwany czy wstrzymany.

Do góry Bottom