>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytanie o rozliczanie kuponów w expekt

B 0

berials

Użytkownik
Cześć, mam do Was takie pytanie - czy zawsze tak się dzieje, że zanim kupon trafi z działu &#39;w trakcie&#39; do &#39;historia&#39; (i zostaną nam uznane środki za wygraną lub też nie) - to mija nawet pół godziny czy więcej?
Bo obstawiłem podczas meczu Niemcy-Austria i Polska-Chorwacja kilka zakładów na live. I nie ma ich ani w &#39;w trakcie&#39;, ani też w &#39;historia&#39;, a wyniki były korzystne, więc chciałem sobie postawić coś na noc (za wygrane pieniądze) i iść spać.. ale ani kuponów ani pieniędzy nie widać..
Ale zakład anulowany (tj czy x zawodnik strzeli bramkę, jeśli nie - zwracają postawione pieniądze) - został już rozliczony i pieniądze są w depozycie.
Tak też, często tak sie dzieje i kiedy mniej więcej kupony zostają rozliczone po tym jak wszystkie zdarzenia są już skończone (i rezultaty uzupełnione) ?
--------EDYCJA-------
Wyniki znowu pojawiły się w &#39;w trakcie&#39;.. mimo wszystko wciąż nie są rozliczone ????

Z 0

zxc07

Użytkownik
W moim przypadku często to się zdarza.Kiedyś nawet się trochę przestraszyłem bo nie było nigdzie śladu po kuponie(tylko w transakcjach) a kupon był za sporą kase... Sam teraz czekam na rozliczenie już ok.3h więc to normalne u nich.

Do góry Bottom