>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytanie o promocję...

P 0

petrio

Użytkownik
Witam.

Na konto wpłaciłem pieniądze i zacząłem obstawiać. Po kilku dniach aktywowałem bonus. Wiem, że kwotę wpłaconą+bonus muszę obrócić 3razy. I teraz pytanie: czy naliczanie obrotu zaczęło się w momencie wpłacenia kasy czy aktywowania bonusu??

A i jeszcze jedno pytanie: jeżeli podczas wypłacania kasy BAH zażąda skanu dowodu a ja im go nie prześlę to kasa mi przepada?? Jestem pełnoletni ale jeszcze nie mam wyrobionego dowodu :kwasny4565:

juvedevil 0

juvedevil

Użytkownik
Bzdury, BaH nigdy nie zada zadnych dowodow tozsamosci, chyba ze sa jakies watpiwosci. Natomiast &quot;domyslnie&quot; nie ma mowy o zadnym wysylaniu skanow itp. W ogole nie pojmuje jak inne buki moga o to prosisc [ chyba pretekst do ew. braku wyplaty ]

al_capone 29K

al_capone

Gangster
JuveDevil, taką propagandę jak Ty tutaj piszesz to nie wiem czy się śmiać czy płakać!
Albo jesteś początkującym albo kompletnie nie jesteś w temacie. Jak to nie ma mowy o wysyłaniu skanu dowodu? To, że Ciebie nie prosili o taki skan, nie znaczy że wszystkich nie proszą. Mnie również prosili rok temu o skan dowody tożsamości, chodź wypłacałem na swoje konto bankowe. Ja w tym nie widzę żadnych problemów.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Bzdury, BaH nigdy nie zada zadnych dowodow tozsamosci, chyba ze sa jakies watpiwosci. Natomiast &quot;domyslnie&quot; nie ma mowy o zadnym wysylaniu skanow itp. W ogole nie pojmuje jak inne buki moga o to prosisc [ chyba pretekst do ew. braku wyplaty ]
Podam ci prosty przykład idziesz do sklepu kupujesz ALkohol .... Proszą o dowód tożsamości też chcą pretekst żeby ci nie sprzedać ? Zastanów się co piszesz

Do góry Bottom