>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytanie o PESEL

luqash 38

luqash

Użytkownik
Witam. Jakiś czas temu zacząłem bawić się w bukmacherkę. Kolega podsunął mi Tobeta, bo nie ma minimalnej wpłaty. Wpłaciłem parę złotych i teraz gdy chciałem wypłacić, zaczynają się schody. Mianowicie potrzebna jest weryfikacja. Ok, wysłałem to co potrzebne, ale na dowodzie zamazałem pięć ostatnich cyferek PESEL-u. Przyczepili się do tego.
I teraz główne pytanie: Czy można powierzyć im właściwie wszystkie moje dane? Znając PESEL, podpis i wiele innych danych o mnie, można użyć to przeciwko mnie i wtedy były by problemy. Proszę o pomoc bardziej zaawansowanych użytkowników ode mnie i z góry dziękuję za pomoc i poświęcony czas w napisaniu tego posta ;)
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź :]
PS. I jakich Wy proponujecie bukmacherów internetowych? Najlepiej takich gdzie wymagane jest jak najmniej dokumentów do rejestracji.

_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
Witam. Jakiś czas temu zacząłem bawić się w bukmacherkę. Kolega podsunął mi Tobeta, bo nie ma minimalnej wpłaty. Wpłaciłem parę złotych i teraz gdy chciałem wypłacić, zaczynają się schody. Mianowicie potrzebna jest weryfikacja. Ok, wysłałem to co potrzebne, ale na dowodzie zamazałem pięć ostatnich cyferek PESEL-u. Przyczepili się do tego.
I teraz główne pytanie: Czy można powierzyć im właściwie wszystkie moje dane? Znając PESEL, podpis i wiele innych danych o mnie, można użyć to przeciwko mnie i wtedy były by problemy. Proszę o pomoc bardziej zaawansowanych użytkowników ode mnie i z góry dziękuję za pomoc i poświęcony czas w napisaniu tego posta ;)
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź :]
PS. I jakich Wy proponujecie bukmacherów internetowych? Najlepiej takich gdzie wymagane jest jak najmniej dokumentów do rejestracji.
mogłeś wymazać swój podpis, a nie potrzebne dane : )
tak czy siak, nie obawiaj się. dużym bukmacherom można ufać, nie jest to jakiś sratatatatabet ; ) piszę ten post, choć akurat w Tobecie nie gram, ale naprawdę zapewniam Cię, że możesz być spokojny i weryfikację przejdź jeśli zależy Ci na kasie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
luqash 38

luqash

Użytkownik
A Tobet jest zaliczany do tych dużych bukmacherów? I czy na pewno mogę im zaufać, bo nie chcę mieć potem problemów... :-(

A 861

amigo007

Użytkownik
Możesz. Wielu zaufało i nic się nie stało, także i ty możesz. A tobet należy do grupy nordic gaming group. Do tej grupy należy także triobet.com i nordicbet.com. Także wcale bym się nie bał na twoim miejscu z wysyłaniem dokumentów. Nic nie musisz zamazywać. Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom