>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Pytanie o najnizsza stawke na kupon.

P 0

paawcio1985

Użytkownik
Mam pytanie, interesuje mnie w ktorym buku jest najnizsza stawka za jaka mozemy zagrac kupon. Wiem ze w expekcie jest 0.50gr. Czy jest jeszcze w jakims podobnie?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
większość firm ma 1zł albo podobnie.
najlepiej to wejdź na stronę interesującego cię bukmachera i wpisz w polu stawka &#39;0.1&#39; i wtedy ci wyswietli ze najnizsza stawka to xxx i nie mozna zagrac kuponu za 0.1

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Paawcio1985 &gt;&gt;&gt; w naziemnych firmach: STS ( tam gdzie mają już zainstalowany nowy system Leonardo ) oraz w Fortunie i Totomixie ( także opcja gry w necie w E-Promocji po wpłaceniu pieniędzy na konto gracza ) można grać zakłady systemowe za stawki zaczynające się już od groszy....
Tak więc w necie możesz grać już za 0.05zł czyli 5gr za pojedyńczy zakład - w ramach systemu np.3z8, 4z8 czy 3z10 lub 6z9 a tabele tych 66 dostępnych w Totomixie systemów oraz najniższych dla nich stawek za 1 zakład znajdziesz na ich stronie lub na żądanie bezpłatnie otrzymasz w kolekturze wydruk ew. ulotkę informacyjną o systemach.

Do góry Bottom