>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytanie o konto :)

vabank_sdz 0

vabank_sdz

Użytkownik
Mam pytanko ????

Chce zalozyc konto na buku ale nie mam jeszcze 18 lat. Bede mial dopiero za 3 miesiace, czy gdybym zalozyl juz to konto a pieniazki z niego wyplacil po 18 roku zycia czy jest to mozliwe czy jesli zaloze teraz konto i na siebie to mi je zablokuja czy cos w tym stylu czy da rade ???? czy zerkaja tylko na rok ktory w tym wypadku by sie zgadzal (1990) ;) pozdrawiam i czekam na odpowiedz;)

kochan 0

kochan

Użytkownik
Jeżeli nie masz 18 to raczej ciężko ci będzie cokolwiek znaleść, bo taka smutna prawda, że bukmacherka jest dla osób od 18 lat inaczej mówiąc &quot;pełnoletnich&quot;. Spróbuj w Bet at Home tam podobno nie sprawdzają skanu dowodu bynajmniej koledze nie sprawdzili

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Poczekaj jeszcze 3 miesiące i wówczas zarejestruj się i wpłać do Expekt. Na razie graj u naziemnych. Taka, wg mnie najlepsza rada ;)

R 0

r2804

Użytkownik
Dokładnie, jeżeli firma się nawet w późniejszym czasie dowie ze konto zostało założone przed 18 rokiem... to powinna takie konto zamknąć bez gadania a pieniądze zwrócić (pewnie wpłacone, nei wygraną) chociaż moze potracić z tego procent...
Takie jest prawo i z takim prawem sie zgadzam :p

Do góry Bottom