>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytanie o handicapy

B 29

bungar

Użytkownik
Witam, zaczałęm od kilku dnia interesować się bukmacherką, jak narazie nie idzie za dobrze, ale to pewnie jak u większości na początku, tymbardziej , że stawiam niskie kwoty , po 1 zl ;)
Ale mam pytanie o handicapy.
Jeśli mam np mecz Juventus-Milan, jeśli jest handicap + 1,5 na juventus, a handicap -1,5 na Milan, to jak to odczytać , jak wygląda wygrana, przegrana ?
Z góry dzięki

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Handicap -1,5 lub +1,5
Przykład

Handicap Kurs

Milan -1,5 1.85

Juve +1,5 1.95
W powyższym przypadku jeżeli postawisz na Milan to:

# jeśli Milan wygra różnicą dwóch bramek albo wyżej to cały Twój zakład wygrywa

# jeśli Milan wygra różnicą jednej bramki, zremisuje lub przegra to cały Twój zakład przegrywa

Jeżeli postawisz na Juve to:

# jeśli Juve wygra, zremisuje, lub przegra różnicą jednej bramki to cały Twój zakład wygrywa

# jeśli Juve przegra różnicą dwóch bramek albo wyżej to cały Twój zakład przegrywa

Otrzymane punkty reputacji: +1
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Witam, zaczałęm od kilku dnia interesować się bukmacherką, jak narazie nie idzie za dobrze, ale to pewnie jak u większości na początku, tymbardziej , że stawiam niskie kwoty , po 1 zl ;)
Ale mam pytanie o handicapy.
Jeśli mam np mecz Juventus-Milan, jeśli jest handicap + 1,5 na juventus, a handicap -1,5 na Milan, to jak to odczytać , jak wygląda wygrana, przegrana ?
Z góry dzięki
Ja jeszcze dodam, że to co podałeś to są handicapy azjatyckie i trzeba bardzo uważać bo wiele buków ma azjatyckie lub europejskie lub nawet jedne i drugie licząc pewno na to, że ktoś się zapląta.
Handicapy azjatyckie w mojej opinii są o wiele lepsze do grania.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Azjany jednak nie są wliczane do obrotu bonusami, dlatego trzeba o tym pamiętać. Chyba że regulamin mówi inaczej.

Do góry Bottom