L 0 locek Użytkownik Sierpień 24, 2011 #1 witam na koncie mb mam tylko 5 euro i chcialem zagrac tylko szukam firmy ktora akceptuje taki depozyt macie jakies namiary?
witam na koncie mb mam tylko 5 euro i chcialem zagrac tylko szukam firmy ktora akceptuje taki depozyt macie jakies namiary?
L 0 locek Użytkownik Sierpień 24, 2011 #3 wplacilem na paddypower tylko nie czaje tego systemu stawiania mozesz mi wyjasnic jak tam postawic zaklad?
wplacilem na paddypower tylko nie czaje tego systemu stawiania mozesz mi wyjasnic jak tam postawic zaklad?
K 1,2K kukla Forum VIP Sierpień 24, 2011 #4 O wątpliwości związane z danym bukiem radzę pytać tutaj: Pozostałe Firmy Co do samego pytania - firma jak firma. Jedyny kłopot mogą sprawiać wyświetlane początkowo kursy ale je z łatwością można zmienić klikając: View odds as decimals
O wątpliwości związane z danym bukiem radzę pytać tutaj: Pozostałe Firmy Co do samego pytania - firma jak firma. Jedyny kłopot mogą sprawiać wyświetlane początkowo kursy ale je z łatwością można zmienić klikając: View odds as decimals