>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Pytanie o buka.

krisbvb 0

krisbvb

Użytkownik
Mogę założyć konto np. na bet-at-home, jeżeli w kwietniu dopiero będę miał 17 lat. Może trochę dziwne to pytanie ale widziałem tam znaczek +18. Pytam sie Was tutaj bo nie chcę narobić sobie kłopotów, i czy jeśli będę miał jakąś wygraną to czy przeleją mi kasę na moje konto juniora w banku? ????

Q 0

qwerty2882

Użytkownik
Żeby &quot;uprawiać&quot; hazard trzeba skończyć 18 lat.Nie otwieraj żadnych kont bo sobie problemów narobisz i też mogą pojawić się problemy z wypłatami.Nawet jak zrobisz konto na mamę/tatę do mogą zadzwonić ,zadać jakieś pytanie o ostatnie zakłady czy coś i ci zabiorą kasę.Jeżeli miałbym coś doradzić....uważaj,buki(niektóre) są mądre.

krisbvb 0

krisbvb

Użytkownik
A jakby poczekać z wypłatą do 18-nastki?, i czy można mieć problemy prawne jeśli teraz był sobie &quot;dodał&quot; dwa lata, a gdy skończę 18 lat to edytował dane?

M 0

marcinkaminski

Użytkownik
odp.
ja bym Ci radził z mojego punktu widzenie poprosić o puszczenie kuponu kolegę u buka naziemnego . Możesz też poprosić żeby Ci załorzył konto .
Mi osobiście w bet-at-home jeszcze ani razu nie sprawdzali czy mam 18 lat skończone i z wypłatą też nie robili problemów .

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Będziesz miał problemy z wypłatą. Nie ryzykuj i nie zakładaj kont na siebie nie mając skończonych 18 lat

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
A jakby poczekać z wypłatą do 18-nastki?, i czy można mieć problemy prawne jeśli teraz był sobie &quot;dodał&quot; dwa lata, a gdy skończę 18 lat to edytował dane?
chyba niema opcji edycji daty narodzin

neiri 5

neiri

Użytkownik
Wystarczy, że założysz konto u bukmachera na mamę lub tatę. Będziesz mógł swobodnie robić przelewy na swoje konto młodzieżowe.

Do góry Bottom