>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytanie o bonus

Z 0

zboj

Użytkownik
Witam,
czytam na stronie głownej expekta i tu na forum ale nie moge znależdz odpoweidzi na nurtujące mnie pytania ????
Wczoraj zarejestrowałem sie w Expecie chce przelać karta 50zł do depozytu oraz poprosić o przyznanie bonusu,50zł.
Wiem że po przyznaniu tego bonusu musze obrócić kase 3 razy,i teraz pytanie
musze obracać depozytem+bonusem czy wystarczy samym bonusem ??
czyli że postawie to 50zł po kursie minimum 1.5 ?
Gdzieś czytałem że(obracając bousem) za pierwszym razem mozna postawić tylko jedno wydarzenie,czy to prawda ??
Wiem ze musze zarobić 300zł zeby móc wypłacać,ale czy jak będe obracał tym bbonusem już drugi raz to musze go całego postawić ?? czy wystarczy ze np postawie 2 wydarzenia po łącznym kurise 2 np za 40zł.Byleby w minimum 3 kolejkach stan konta wyniósł 300zł
z góry dzięki za pomoc :]

radek03 90

radek03

Forum VIP
Witam,
czytam na stronie głownej expekta i tu na forum ale nie moge znależdz odpoweidzi na nurtujące mnie pytania ????

Wczoraj zarejestrowałem sie w Expecie chce przelać karta 50zł do depozytu oraz poprosić o przyznanie bonusu,50zł.

Wiem że po przyznaniu tego bonusu musze obrócić kase 3 razy,i teraz pytanie
musze obracać depozytem+bonusem czy wystarczy samym bonusem ??
czyli że postawie to 50zł po kursie minimum 1.5 ?

Gdzieś czytałem że(obracając bousem) za pierwszym razem mozna postawić tylko jedno wydarzenie,czy to prawda ??

Wiem ze musze zarobić 300zł zeby móc wypłacać,ale czy jak będe obracał tym bbonusem już drugi raz to musze go całego postawić ?? czy wystarczy ze np postawie 2 wydarzenia po łącznym kurise 2 np za 40zł.Byleby w minimum 3 kolejkach stan konta wyniósł 300zł

z góry dzięki za pomoc :]
wszystko ci się pomyliło, musisz mieć w historii zakładów sumę stawek 300zł aby wyplacic, czyli nie musisz postawić wszystkiego naraz, możesz nawet zagrać 300 kuponów po 1zł i obrót masz zrobiony (bez względu na to czy kupon przegrany czy nie)

Do góry Bottom