>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytanie nowicjusza o granie w internecie.

Status
Zamknięty.
k42a 112

k42a

Użytkownik
Na początku pozwolę sobie przeprosić, że zakładam tyle wątków z banalnymi pytaniami, ale jednak strasznie ciekawią mnie te kwestie i nie chcę mi się czekać, aby przekonać się o tym na własnej skórze.
Przechodząc do sedna sprawy - raczej na pewno będę grał na bet365, głównie ze względu na szeroką paletę gier na live (z naciskiem na piłkę nożną i tenis, co bardzo mnie cieszy). I chciałbym się dowiedzieć kilku rzeczy...
Po pierwsze - czy ten bukmacher (a z tego co czytałem, właśnie oni i Pinnacle są najlepsi do grania na większe stawki) szybko może mnie zablokować po graniu niskich kursów, stawianiu wysokich stawek na nie i oczywiście mając z tego zysk?
Po drugie - czy to granie na live faktycznie jest takie szybkie i proste? Tak, wiem, z jednej strony może się to wydać fajne, ale też z drugiej taka szybkość nie popłaca, zwłaszcza w bukmacherce. Jednak ciekawi mnie fakt czy to naprawdę tak szybko się odbywa - wybieram sobie interesujące mnie zdarzenie na live (powiedzmy, że przy stanie 3:3 w tenisie oraz prowadzeniu 40:0 zawodnika serwującego postawię na over 9.5 gemów w secie po 1.15) i kiedy po około minucie zakład się kończy i wygrywam mam już wygraną?
Do tego chciałbym zaznaczyć, że właśnie swoją grę chcę głównie opierać właśnie na tego typu typach (sic!) - szybko mnie mogą po tym zablokować? Mam głównie na myśli bet365. Czy grając u nich wysokie stawki i mając z tego spory zysk szybko blokują? Bo z tego co słyszałem zaliczają się oni do tych &quot;poważniejszych&quot; firm.
I trzecia sprawa, już trochę odbiegająca od tematu - Moneybookers. Co to jest? Tyle co mi wiadomo, to że jest to jakiś portfel internetowy i dobrze byłoby go mieć. Dlaczego? Ewentualne wygrane bukmacher miałby mi właśnie tam wysyłać? I co dalej? Z Moneybookers na swoje konto i dopiero stamtąd wypłata? Jak to działa?
Ufff, myślę, że na początek to wszystko co chciałbym już teraz wiedzieć.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Witamy, widać że jesteś nowicjuszem ;) ale postaram się pomóc.
Skoro masz zamiar grać w bet365 to polecam przejrzeć ten dział Bet365
Sprawa limitów to kwestia indywidualna każdego gracza. Jeśli masz zamiar grać takie sporty jak Piłka Nożna i Tenis to limit Ci raczej nie grozi. Rynki na te dyscypliny są bardzo duże więc nie powinno być problemów. Jeśli natomiast grałbyś, oczywiście z dobrym skutkiem sporty niszowe to bet3,65 prędzej czy później zlimituje Ci konto.
Odnośnie Gry live to jest sporo tematów na forum wystarczy używać opcji Szukaj

Co to jest Moneybookers zapraszam tu Moneybookers - Skrill
To chyba wszystko. Zachęcam do udzielania się w działach tematycznych i życzę powodzenia.

k42a 112

k42a

Użytkownik
No tak tak, dzięki ogromne za te linki, pewnie coś ciekawego z nich się dowiem...
Jednak, nie uważajcie mnie za lenia, ale wolałbym bezpośrednie odpowiedzi na zadane pytania.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Zechciej jednak zrozumieć, że nie jesteś pierwszym użytkownikiem o to się pytającym i dlatego bądź pewien, że na te same pytania wyczerpujące odpowiedzi były już na forum udzielane - stąd konieczność szukania poprzednich wpisów i ich czytanie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom