>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytanie na temat wypłaty

iseecrazy 20

iseecrazy

Użytkownik
Witajcie mam pytanie czy mozna normalnie przelewac z konta na MB do Baha i wypłacac na osobiste konto bankowe? Chodzi mi o jakis sposob na wpłacenie na moje osobiste konto gdyż czuje że tam moje pieniadze beda bezpieczniejsze

zakladowa 825

zakladowa

Użytkownik
maja ustawe zapobiegajaca praniu brudnych pieniedzy, wiec przelewajac z MB bedziesz musial cos zagrac (nawet po kursie 1,01) i dopiero Ci wyplaca na konto bankowe
swoja droga potwierdz dane osobiste w MB i z MB sobie wyplac cala kwote bezposrednio na konto, 7 zl to nie majatek ????

C 0

chino84

Użytkownik
Witam.
26.10 zleciłem wypłatę kasy z BAH na moje konto w MBanku. Ile trzeba czekać zanim kasa wpłynie na moje konto? Pozatym gdy trzeba było wpisać nazwę banku potrzebną do przelewu to wpisałem &quot;mBank&quot;. Trochę się boję że to może nie być właściwa nazwa. Jesli mieliście podobną sytuację to dajcie znać. Pozdro

frem 59

frem

Użytkownik
Co prawda nie mam nawet 10% takich pieniędzy, ale czy np są jakieś problemy z przelewaniem 10 000 zł albo np 80 000 ? No i jak to jest z Polskim prawem, czy muszę zapłacić podatek 10% od przelewu na konto w Polsce ?

Do góry Bottom