>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Pytanie na temat obstawiania hokeja

przemek-1992 28

przemek-1992

Użytkownik
Witam.Mam pytanie.Jeżeli postawiłem na zwycięstwo danej drużyny i ta wygrała ale po rzutach karnych to mecz jest dla mnie trafiony czy nie?

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Zależy czy postawiłeś Money Line czy nie. Money line uwzględnia dogrywkę i karne. Jak postawiłeś zwykłą czystą jedynkę to niestety przegrałeś , bo liczy się regulaminowy czas.
Poszukaj na forum informacji na ten temat , bo jest tego dużo. Opcja &quot;Szukaj&quot;

orinar 18

orinar

Użytkownik
Witam.Mam pytanie.Jeżeli postawiłem na zwycięstwo danej drużyny i ta wygrała ale po rzutach karnych to mecz jest dla mnie trafiony czy nie?
Panowie skoro zadaje pytanie w poczatkujacych to watpie zeby fatygowal sie na opcje jaka jest moneyline ;) ... raczej zwykle 1x2
Przemek, niestety nie trafiles typu.
Zakłady typu &quot;wygrana-remis-zwycięstwo&quot; dotycza regulaminowego czasu gry, czyli 1-90 min + doliczony czas.
Istnieje tez przerozna gama zakladow np, ML, bez remisu, itp... gdzie ewentualne karneprzesadzaja o wygranej drużyny ????

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Panowie skoro zadaje pytanie w poczatkujacych to watpie zeby fatygowal sie na opcje jaka jest moneyline ... raczej zwykle 1x2
Nigdy nie wiadomo co tam postawił , więc lepiej go uświadomić w każdym możliwym kierunku ;)
Zakłady typu &quot;wygrana-remis-zwycięstwo&quot; dotycza regulaminowego czasu gry, czyli 1-90 min + doliczony czas.
Mecz hokeja trwa 60min ;)

Do góry Bottom