>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

pytanie dotyczace METRO C.

matex 0

matex

Użytkownik
a czy ktos dostał od nich wypłatę juz po zablokowaniu naszego kraju ? ja zleciłem wypłatę w dniu, w którym nas zablokowali i od ok dwóch tygondi mam cały czas status utrzymywany. skan dowodu wysłałem od razu do metro i do webdollar ...

kriters 43

kriters

Użytkownik
Ja tez dostalem ale musialem im napisac meila czemu tak gdlugo mam status utrzymywany po tym mailu odrazu poprosili o dowod i rachunek. na drugi dzien pieniadze byly na koncie.
pozdro

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
ja miałem podobnie w gold club wypłata wisiała dobrze ponad tydzien. ze tak powiem sie zdenerwowalem i na adres e-mailowy webdollara wysłałem zapytanie kiedy mi wypłacą i po tym mailu poszło juz z górki 2 dni i kasa na koncie. takze napisz maila pod bodajze [email protected] kiedy ci kasa dojdzie i powinno sie ruszyc.....

matex 0

matex

Użytkownik
głupie pytanko mam jeszcze - do tego webdollar pisaliscie po polsku czy angielsku ? bo nie wiem czy oni tam maja polski support. napisalem i jak bylo tak jest.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
głupie pytanko mam jeszcze - do tego webdollar pisaliscie po polsku czy angielsku ? bo nie wiem czy oni tam maja polski support. napisalem i jak bylo tak jest.
Ja tam pisałem i po polsku i po angielsku. Raz mi odpisali w języku polskim :jezora: Ale wiadomo, lepiej pisać po angielsku.

Do góry Bottom